Att arbeta med trädgårdsarbete är något som… - Bloggutmaning juni dag 29

Listor o Utmaningar

Det finns alltid en första gång för allt man gör - arbetspasset i natt innehöll två "första gången", det ena har jag varit så glad att jag sluppit i över 5 år, alla andra har fått det istället. Det andra är något som väldigt sällan sker, ingen kollega i natt hade ialla fall varit med om det *ler*....


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 28. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


något som.... jag faktiskt inte dirkt varken gillar eller ogillar. Sålänge jag gör det av fri vilja så är det skoj. Men jag har det inte som en hobby så att jag håller på o påtar konstant.

Jag älskar fina trädgårdar, beundrar dom som både anlagt o sköter dom. Helt enormt vackert är det


Och även om jag gärna plockar lite med mina balkongblommor, o gärna skulle ha haft en så fin trädgård som på bilderna - så vet jag o accepterar att nej, mycket trädgårdsarbete är absolut inget för mig.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Så fina bilder 🌞
nouw.com/ingajohansson
itismadeby
itismadeby,
Tack, det finns verkligen mycket fint runt omkring oss 😊
nouw.com/itismadeby