Astrid Lindgrens betydelse för mig är… - Bloggutmaning dag 29

Listor o Utmaningar

Det var att masa sig upp igen kort efter att jag krupit ner mellan lakanen - öveningsköra med lilla dottern. Hon kommer att köra till jobbet varje dag nu fram tills uppkörningen - jag kommer ställa upp när hennes kille har sina barn o inte kan. Men det går så bra, hon känns trygg i det hon gör.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 28

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.Det är egentligen inget speciellt om jag ska tänka efter, det är nog mest så att det är hon som är "sagor/berättelser" för mig. Mest hennes böcker o sen filmer som jag i minnet från det att jag växte upp - och tog med mig till mina barn. Pippi Långstrump framför allt, men också Emil i Lönneberga. Men det finns ju så många härliga berättelser som hon skrivit.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer