Årsstjärna - del 8, augusti

Tarot, pendel, horoskop mm

Sommarmånad fortfarande, ja augusti är ju vår sista sommarmånad. Och det är nog dags för att verkligen ha lite ledigt snart känner jag. Men det får vänta lite, den här månaden ska jag ta mig igeno först - sen....

Sommaren har som vanligt gått fort fort... för fort o det har varit en ganska bra sommar ändå, vädermässigt - tycker jag. Nu får vi se hur sensommaren kommer att vara... jag tar gärna en lite svalare variant.

Småkikar lite vad jag har att vänta mig av månaden o inser att det här med extra stor arbetsbörda borde ha varit inför juli istället *ler* för jag kommer inte komma upp i det som jag jobbade i juli någon gång till under min livstid.... tror jag ialla fall.


Augusti:

Arbetsbördan tycks bli extra stor denna månad och du uppmanas att försöka vila så mycket som möjligt så att du inte bränner ut dig. Av någon anledning får jag känslan av att du får problem med ett knä?!
Förbered genom att ha ordentligt stöd kring knäna och använda de hjälpmedel som står till buds.
Till viss del hänger energierna ihop med förra månadens som förebådade förändring av något slag. Denna förändring känns dock nödvändig för att fortsatt utveckling ska kunna ske.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer