Årsstjärna - del 1 januari

Äntligen ramlade min årsstjärna - tarot - ner i min mailbox. Nej inte så att jag gått o väntat otåligt, för att jag borde ha haft den för längesedan, det är en väninna som gör den åt mig, så jag tar den när jag får den. Men hon är så duktig o pricksäker, jag har fått en av henne sen många många år tillbaka nu - hittade sparade på datorn från 2012 - det är vad som inte försvunnit... men skoj att ha kvar från åren bakåt.

Nu då äntligen så fick jag läsa hur mitt år, 2019 kommer arta sig - månad för månad.


Här delar jag med mig av januari:

En månad då du tycks brottas med ett problem eller en situation du inte riktigt vet hur du ska ta dig vidare ur. Ena dagen tänker du ett scenario och nästa dag kanske något hänt som förändrar din inställning eller åtminstonde fördröjer beslutet.
Jag känner det som att du vill lämna en situation med att du känner dig snuvad på konfekten då. Som att prenumerera på+ ett lottnummer och så vinner du aldrig någonsin, men det är svårt att ge upp lottnumret för känslan är att om du gör det kommer det upp som vinnande nummer nästan direkt. Alltså ger du det ännu en månad, och ännu en månad... Det är svårt att veta när det är rätt tid att släppa det helt.Blir som alltid intressant att se om det stämmer - jag vet att jag just nu är i en situation där jag vet att jag borde släppa, jag håller på att släppa, men det är attans så svårt att backa undan helt... jag väntar o hoppas på att det ska ske förändringar.... så långt stämmer korten.

Visst är det så att hon o jag känner varandra väldigt väl o vet det mesta om vad som sker i våra liv - men just den här saken är något jag slutat prata om, för att jag har känt mig tjatig ett bra tag - jag vet vad hon anser - släpp o gå vidare. Så det är inget hon vet om ...Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer