Årets sista...

Vardagligt småprat, Lediga dagar
Ikväll var det dags för detta års sista musikquiz. Fattar inte var detta år har tagit vägen - kanske stämmer det som sägs, åren går fortare ju äldre man blir. Vem vet, eller beror det kanske på andra saker... Hur som helst, fort har det gått o snart är det i stort sett bara jul o nyår kvar. Dags att börja titta på den där vanliga sammafattningen av vad året gett, vad som blivit som jag hoppats eller tvärt om - det finns ju av båda sakerna, det ska finnas av båda sakerna när man sitter o kikar bakåt på de senaste 12 månaderna. Det där med jämnvikt.

Som sagt ikväll var det musikquiz, något som varit stående en tisdag i månaden nu ett bra tag tillbaka... måste vara 1,5 år som jag deltagit. Laget är lite olika i sin sammansättning från gång till gång - ibland är vi som förra månanden o denna bara 2 st, ibland är vi 3 o har vi tur är vi 4 st som kan hjälpa till med lite olika kunskap. Men även när vi bara varit 2 st har vi klarat oss bra. Det har varit jag o en kollega, en yngre kille o det har ju visat sig vara bra, vi har lite olika musiksmak o olika tidsperspektiv på musik.

I år hade jag laddat för att klara jullåtarna, Megapol har varit den kanal jag haft på i bilen. Men inte sjutton hjälpte det *ler* - det var en del julsånger men inte många jag ens kände igen.Jag har en lite önskan/dröm - att ett sista julmusikquiz skulle helt o hållet innehålla julmusik. Och så många olika varianter som finns så tror jag att man skulle kunna få ihop ett bra quiz, med alla olika avdelningar som finns med idag - dansband ;), "en ska bort", årtal, covers-vem gör den o vem gör originalet, ordspråk, räkna... ja jag tror att man kan få till det med enbart jultemat.

Det var svårt denna gång, okey jag tycker att det är mer eller mindre svårt varje gång.... men vi har kul o det är trevligt att komma ut lite.

Tacobuffé serverades det idag, o det är aldrig fel, det går alltid ner hos dom flesta tror jag. Såg man till hur ofta o mycket dom fick fylla på hela tiden så är jag övertygad om att jag har rätt ...
Nu är det bara att vänta o se om det blir även en vår med musikquiz - här på samma ställe eller... framtiden får utvisa det.
Jag trivs här på Players, det är bara en sak som jag tycker kan bli lite jobbigt, musiken spelas för högt, så högt att man faktiskt inte "hör" vissa av låtarna - man har inte en chans att höra texten o på så sätt ialla fall kunna gissa på låttiteln. Och det gör att man känner sig lite tom o tung i huvudet.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Ja jag har med tänkt så, går åren fortare för att man är äldre nu 😉 .. känns nästan så 😊 *ler*
Mums för tacos 😉 Hoppas Du har en bra jobbhelg, duktiga Du som jobbar<3
Så kul att Du är här på Nouw 😉 *ler*
Kraam!
nouw.com/by_anniess
itismadeby
itismadeby,
Visst borde det bli tvärt om?? Eller jag tycker så ändå att tiden går långsammare 😊 Kramar
nouw.com/itismadeby