Årets första glass tar jag gärna i sällskap med… - Bloggutmaning dag 12

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Igår när jag kom till jobbet - redan kl 16, för jag hade ett kvällspass... så får jag kommentaren inte bara från kollegor utan även från ena chefen - skämtsamma självklart... att vad gjorde jag där, hade jag tagit fel på tiden.. var klockan redan 18 ... vad gör du ute nu ... *ler*....
Ja jag jobbar som sagt nästen bara natt... värre är när jag kommer in för att dagpass, extra, o börjar vid 6-tiden på morgonen o kollegorna säger hej då sov gott :)

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och hennes dag 11 , hittar ni här, i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Någon jag tycker lite extra mycket om. Ja jag vet vem…. Jag vet var jag skulle vilja åka o äta den där först glassen.Smultronstället i Söderköping – det är närmast där vi bor och här skulle han få visa mig vad jag bör prova eller inte… han vet 😉 o dit kan man ta sig många gånger under sommaren för att njuta av glass när dagarna lockar till glassätning.

Sen senare i sommar åka ner till Göteborg, till Lejonet & Björnen för prova deras glass, men framför allt sorbet som jag är lite extra förtjust i - förutom då allt som det är choklad i *ler*


Champange o cirton är gamla favoriter.... o dom andra vill jag gärna prova....


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer