Är påskmust och julmust samma sak? - Bloggutmaning dag 18

Tidig morgon, lite svårt att sova - beror på förväntningar... att få lite besök till frukost. Ja det blir lite knasigt när man jobbar olika tider.
Har plockat ihop lite fler kartonger till stora dottern, som så glatt flyttade till ett hus i helgen.... men det blev inte som dom tänkt sig, hyresvärden kom o gick lite som han ville både på tomten o i huset... o hans kommentarer om föregående hyresgäst .... 4 dagar stod dom ut - satte ut en annons på blocket o fick svar direkt, tittade på huset o det är flytt igen nu i månadsskiftet... tur att dom inte hunnit boa in sig o packat upp allt ... NU kanske jag blir av med lite saker i förrådet :)

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och hennes dag 17 , hittar ni här, i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Är det skillnad, o vad isåfall? Bra fråga - mitt svar blir att nej, det är ingen skillnad om man inte tänker på etiketten, för den är ju olika. Must är must oavsett när den dricks, det där med namngivning till påsk eller jul, gissar att det är mer ett sätt att sälja, att det känns som att det hör till. Tror inte man skulle sälja lika mycket av musten om man både högtiderna bara lät det heta "Must" med samma etikett. Men det är min gissning i o för sig, jag kan ju ha fel.


Möjligen skulle jag kunna tänka mig att upplevelsen av drycken, smaken kan vara olika för att man har olika saker bundna till dom två olika helgerna. Även om maten i sig är väldigt lika om man tänker efter. Kanske lite mer tyngd åt ägg på påsken o julskinka till julen - men i det stora hela är det samma.

Så ser man till allt runt omkring, dofter, upplevelserna, så är det olika o kanske även det kan göra att musten upplevs smaka olika.Skärtorsdag

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer