Andra advent idag, hur gör du för att komma ihåg att släcka ljusen? - Bloggutmaning dag 8

Förkylningskänningar som satt sig i magen o munsåren blossar upp (är så tacksam för att Herstat finns, skulle inte klara mig utan den salvan) ... är inte sådär jätte pigg än.


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här är hennes dag 6

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

.

Jag har ett gammalt minne som poppar upp varje gång jag ska gå ut genom ytterdörren - som gör att jag alltid tänker till innan jag går - "Har jag släkt alla ljusen?"

Det var en lapp som var ganska stor av lite hårdare papp som delades ut av brandkåren här på orten. En jätte bra idé som dom skulle göra - kanske inte varje år men vart annat, var tredje... Vi hade våran med julsakerna o den sattes upp varje år på dörren.

Nu tänder ju jag ljus oftare än under julen - nästan hela året, ialla fall när det är lite mörkare. Så den här minnesbilden kommer upp inte bara under julen utan varje gång jag vet att jag någon gång under kvällen tänt ljus o jag ska gå iväg.

.


Ni som också deltar i utmaningen eller brukar titta in hos Madeleine, kommer ni in på hennes blogg, den med alla inlägg eller hamnar ni på denna sida ?
Jag ser inget mer än detta....

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229