Allergier är något som… - Bloggutmaning dag 08

Listor o Utmaningar

Lite kallt o väldigt ruggigt... det är ju inte det bästa höstvärdret. Men det är ändå skoj att komma ut såhär o vädra mig lite o göra något annat än jobba - utan det som är mer min hobby - o detta är sista dagen - snart är det över för i år. 

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 4
I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Jag är så tacksam för att jag har allergier men det är inget som stör mig, jag kan lätt hålla mig ifrån det o det stör inte min vardag. Tänker på vänner jag har som är pollen allergiker - så dom lider varje vår när det kommer igång.
Sen har jag en väninna som är majs allergiker o det är helt otroligt hur mycket det är majs i, som man inte tänker på.... o hur jobbigt det är att ha en så stark allergi som hon har.

Själv är jag allergisk mot t ex marsvin o strävhåriga hundar - men jag klarar av att träffa dom, det är att ha dom nära min hud, som att bära dom. Då blir det röda kliande partier .... men sålänge jag inte bär o har dom nära länge så klarar jag av även dessa djur.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag har ingen allergi
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Så otroligt skönt att vara helt fri från allegi.
nouw.com/itismadeby