Alla helgons dag idag... - Bloggutmaning dag 02

Listor o Utmaningar

... Gör du något speciellt denna dag för att hedra älskade som inte längre finns här?

.

Ledig, men vaken natt o tittat på yoytube, helt otroligt hur många duktiga som lägger ut små informations filmer om hur man gör olika saker. Inatt var det först "dotta" stenar - sen blev det julpynt av olika de slag... o efter allt prat om Dollar Tree - varför fick vi inte hit den kedjan istället för Dollar Stor?

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 01

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.


Jag försöker gå till en minneslund för att tända ljus. Inte bara när jag är hemma o kan gå till minneslunden som är på kyrkogården där min son är begravd. Utan jag kan gå till en minneslund där jag för stunden är. Det spelar ingen roll var man är...

Tänder också ljus hemma, nu gör jag ju det ofta, men idag är det med ännu mer tanke på min son, på min mormor o farmor som inte längre lever. Inga sorgsna tankar o minnen, utan fina minnen, positia minnen.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
itismadeby
itismadeby,
liilah
liilah,
Ja det är fint, så rofyllt med att vara på kyrkogården och tända ljus. Vi ska ta en tur lite senare idag, för att tända ljus för min mamma och sambons pappa. I år har vi med deras barnbarn som de inte hann träffa.
nouw.com/liilah
itismadeby
itismadeby,
Ja det är verkligen en rofylld plats.
nouw.com/itismadeby