Alla borde besöka… - Bloggutmaning juni dag 24

Listor o Utmaningar

Mitt körkort går ut imorgon - o jag sände in o betalade för att få ett nytt för över 1 månad sedan - snacka om att jag blev nervös när jag kom på att det är den 25e imorgon... så på morgonen har jag köat i telefon till transportstyrelsen - för att höra vad som hänt.... Nu pustar jag ut, körkortet är tillverkat den 18e o sänt till mig det datumet, fanns ett försändelsenr också som jag fick för att kunna spåra ... o där står det att det finns på mitt utlämningsställe.... pust pust pust .... så ni vet var jag kommer försvinne iväg till idag.


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 24 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Det finns många platser som är fina som man kanske borde besöka, men jag kommer ta upp det ställe jag direkt kommer att tänka på. Antagligen för att jag precis tänk på att jag så gärna vill åka dit igen o inte bara en gång utan flera gånger o få njuta av deras underbara kött.

Holy Smoke BBQ, i Nyhamnsläge (vilket säkert bara dom som bor i närheten eller varit där vet var det ligger, så jag förtydligar lite med en ort som alla känner igen. Det ligger lite utanför Höganäs).
Deras hemsida hittar du HÄR om du blev lite nyfiken, eller älskar rökt kött som fått ligga i timmar för att bli perfekt o sådär gott så det inte går att beskriva.

Så det här får bli det ställe jag tycker man borde besöka.... minst en gång

Och när man ändå är där, o man kommer så att chili har hunnit bära frukt, så kilar man in "bakom" till Chiligaraget o köper med sig lite chili i den styrka man själv väljer .


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer