Alfabetet genom kameran - O & P

En lite annorlunda utmaning - som mer visar bilder - det låter skoj så jag hänger på - när jag kan.

Det startades av Frökenrödlök och Photoemmz.Jag har ju haft lite mycket runt mig sista tiden - ingen avkopplande sommar här inte *ler* - och dagarna försvinner på tok för fort. Så jag missade helt o hållet utmaningen i tisdags - men vad gör det - jag kör både tisdag - O och torsdag - P idag istället. - ja ni vet Bättre sent än aldrig


O


Något som är gott.

Mitt val för bokstaven O - det här blev lätta utmaningar på ett sätt - att hitta något som jag tycker är gott - med det blev svårt för det finns ju flera saker som är riktigt goda... men bara ta o välja en, jag gjorde det så enkelt för mig att jag valde det som jag kom att tänka på först.

Och för bokstaven O blev det ost, jag gillar verkligen ost, o tar gärna en kväll med några ostar, lite marmelad/sylt o kex - kanske lite vin.


P


Något som är gott.

Mitt val för bokstaven P - det blir pannkaka, kunde ha blivit plättar också, för plättar har alltid varit min favorit av dom två. Även om det var evigheter sen jag åt eller ens gjorde plättar, hade inte ens en plättlagg i många år - nu har jag en, men den är nerpackad.
När jag var liten ville jag ha smör o socker på mina plätar o pannkakor, men idag vill har helst ha lite god sylt på, inte mycket, bara lite lagom. Och ännu hellre så tar jag o gör lite mer vuxen smak o gör crepes av pannkakorna med något god fyllning.


Vill du också vara med - kika in hos Frökenrödlök eller Photoemmz o kommentera eller tagga dom i ditt inlägg.


Kommande utmaningar:


Vecka 32
Tema: Ett instagram-konto jag gillar.
Tisdag - bokstaven R
Torsdag - bokstaven S

Vecka 33
Tema: Något jag kan hitta ute.
Tisdag - bokstaven T
Torsdag - bokstaven U

Vecka 34
Tema: Filmer jag tycker om.
Tisdag - bokstaven V eller W
Torsdag - bokstaven Y

Vecka 35
Tema: Något jag blir glad över/något som får mig att skratta
Tisdag - bokstaven Å
Onsdag - bokstaven Ä
Torsdag - bokstaven Ö


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229