Adventskalendernas tid är nu, har du någon? - Bloggutmaning 1/12-2020

Listor o Utmaningar

Skriver ifatt mig lite nu när jag hamnade sittande framför datorn :)


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

Jajamensan - i år har jag faktiskt en. Jag fick en av min yngsta dotter - för att jag är så snäll var kommentaren, o för att hon tyckte att Depends kalender var just för mig - i mitt pyssel med naglarna - för en dag så kan jag ha långa naglar igen - pandemin härjar inte runt....


Sen har Mindy även fått en, äldsta dottern hade shoppat loss lite o kunde inte låta bli. H & M sålde ut sina hundkläder - kostat 149 kr o nu 30 kr/st så hon köpte en jultröja - en gullig ren. En jag tror kan bli bra att ha - värmande här framåt i tiden... om det blir som jag hoppas denna vinter....
Och en lite tuffare grå med leopardmönstrat foder... samma här, kan vara bra med lite värmande. Det är dags att klippa pälsen kortare också nu.
Och äen en kalender att ha hemma - den är poppis redan efter 2 luckor - godisarna är sådär lagom stora för henne - så jag ska titta in på ÖoB imorgon, se om dom har någon kvar, dom hade 50%. Mindy gillade dom här små bitarna :)

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer