2 dagars Bloggutmaning, dagarna 30 & 31

Listor o Utmaningar

Oj oj sånt åskväder - ösregn, muller o blixtar som gjorde himlen ljus som dagtid - det var natten det.

Men jag gillar det, satt ute på balkongen att tag, blev blöt men njöt av friskeheten o hur himlen lystes upp.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 30 I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Den första kärleken....

Helt klart så är det min kusin, han såg jag upp till, när jag var lite o han var helt klart min första kärlek.

Ordspråket är bra - det stämmer - vi behöver kärlek. Men kärlek kan vara så många saker o man kan känna kärlek på så många olika sätt. Min första egna hund, en dvär pudel, Petronella var min andra kärlek.

Om man däremot ska se utmaningen som om man menar första förälskelsen, den typen av kärlek - ja då kom den långt senare i livet, på högstadiet... en kille som var 2 år äldre o mer eller mindre alla tjejer i skolan var förälskade i honom - han spelade med i skolans musikaler, huvudroll *Ler*... blir lätt så då att han blir förmålet för många tjejers förälskelse på skolan.


Sushi är....

Jätte gott, men gissar att den sushin jag gillar inte alls räknas som verklig riktigt ... med rå fisk osv - för det hoppar jag över. Men gärna räkor, lax, gurka, avocado osv.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Så glad att du varit med varje månad, tipsar om att jag faktiskt kör i september med. OM du vill delta 😊. https://www.saramadeleine.se/2019/08/31/bloggutmaning-i-september/
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Och jag hänger på - som vanligt 😊
nouw.com/itismadeby