Veckans lista - v.2

VECKANS BORDE - Jag gjorde detta borde till ett faktum och bokade mig en tvättid och tvättade upp massa kläder i torsdags. Så skönt att äntligen ha underkläder och tshirts igen! Tyvärr så funkade inte torktumlaren så hela mitt badrum fylldes med fuktiga kläder.. Tur det luktar gott med nytvättade kläder iallafall! Så veckans nya borde är väl att ta tag i den rena tvätten.. haha!

VECKANS TRÄNING - Nästan två timmar utelek och långpromenader varje dag med hundis har det blivit i veckan, främst för hans skull. Han älskar snö, och jag älskar honom. Det må va kallt, men det har ändå varit skönt att få vara ute i solen!

VECKANS UPPDATERING - Jag har flyttat mina fågelspindlar till större terrarium och ena spindeln har lyckats ömsa fint och helt och utan skador! Hur duktig är inte jag som fixade det helt själv?

VECKANS HELG - Spenderade nästan hela lördagen hos Mamma tillsammans med henne och Pappa, med god mat och film - och sen jobb på natten. Söndagen var bara lugn och ro hemma och utelek med Akilles. Ganska skön helg men ändå lite.. ja vet inte. Bra men ändå känns det som att något fattas på något sätt.

VECKANS MÅENDE - Jag har mått ganska så jättedåligt den här veckan. Både psykiskt och fysiskt. Det har varit väldigt många hjärtrusningar på dygnets alla timmar, både korta och långa. Dom börjar göra allt mer ont nu och smärtan sitter i en bra stund efteråt varje gång. Det blir som en enorm elstöt för varje hjärtslag dom tre-fem hjärtslagen direkt efter rusningen slutat, känns som om jag håller på att dö varje gång. Psykiskt så har jag rasat en hel del. Många panikångestattacker, många tårar, Många funderingar som jag skulle behöva svar på men som jag är rätt säker på att jag inte vill höra svaret på. Mycket ont i magen varje gång jag kollar brevlådan. Det har varit en väldigt påfrestande vecka, väldigt väldigt påfrestande...

VECKANS MAT - Jag har ätit en ganska god färdigmix med någon pasta, kyckling, grönsaker och sås. Väldigt god, trots att den innehåller broccoli som jag absolut inte gillar. I lördags åt jag egen kycklingkebab hos mamma som var riktigt god! Den kycklingen ska absolut köpas och ätas oftare, i fler maträtter. Med den picklade rödlöken och såsen var den magisk! Idag åt jag en fryspizza tillsammans med Toivonen över telefonen, som vi alltid gjorde är vi bodde på Wendelsberg, lite bot mot min separationsångest.

VECKANS SAKNAD
- Emilia. Hela familjen Ingeroth med tillhörande människor. Jag och Emilia har haft kontakt nu hela kvällen och det dels är så skönt för jag saknar henne men det gör också såå ont - för att jag saknar henne. Jag saknar henne så det gör ont i mig. Hennes skratt, hennes röst, våra skämt. Jag har missat så stora delar av min lilla tjejs liv.. Startat eget bandylag, börjat plugga, flyttat ihop ordentligt med sin Nisse, Startat podd.. Min lilla Madicken har blivit vuxen och jag har missat det helt. Tur att internet finns så jag har fått ha henne så mycket hos mig som det går i dessa tider.

VECKANS ILSKA - Vi har haft inbrott i källaren. Nej, inte bara inbrott, folk har flyttat in i källaren. Vi snackar byggt kojor av folks prylar, ställt upp bord och stolar, lagt ut madrasser, fimpar och matlådor över golvet. Portdörren går inte i lås längre, Väggarna är sönderslagna, källardörren är uppbruten, det har varit inbrott i varje källarförråd som bara haft ett hänglås på dörren. Mitt har klarat sig då jag har tre lås på mitt, såna man inte bara bänder upp. Det enda som blivit rört hos mig är sånt som stod närmast kanten, sånt som nåddes med fingrar genom gallret. Lyckligtvis inget viktigt. Men det gör mig arg, för jag har anmält den trasiga portdörren flera gånger, och det fixades aldrig så nu har det varit inbrott. Jag som bor två våningar upp vaknar av att dom är i källaren, men ändå är det ingen annan än jag som ringer. Nej, fy för människor som inte kan låta andras saker vara. Hade det bara varit för att man är utan hem och behövde värme i den kyla vi har nu - kom in! Men när det är sån vandalisering och inbrott? Nej. NEJ.

VECKANS SPONTANA - Mcdonaldsmiddag hos mig och sen in till Max i Gävle för lökringar och kaka med glass till efterätt i torsdags med Katrine! Älskar lökringar, Älskar chokladkaka med glass, Älskar Katrine.

VECKANS FILM - Det har inte blivit så mycket film egentligen, mest serier. Men jag och föräldrarna såg Aladdin, den otecknade versionen med Will Smith som Anden. Den var helt okej ändå, även om jag inte har sett den tecknade versionen.

VECKANS SPEL - The sims 4, precis som förra veckan. Men denna vecka har jag hittat så många härliga videos på Youtube från människor som är sinnessjukt duktiga på att bygga, och jag har lärt mig så mycket nytt som man kan göra! Så i veckan har jag lärt mig göra trädkojor uppe i luften, fungerande broar över vatten, dammar och vattenfall bland annat! Väldigt skoj tidsfördriv.

VECKANS SÄMSTA - Jag har påmints så hårt denna vecka om att jag fortfarande är sjuk. Att mitt hjärta jobbar hårt på att hålla mig vid liv. Det gör så ont i min bröstkorg, varje hjärtslag är som en hammare i bröstet på mig. Jag vill bli frisk, jag vill vara frisk. Jag vill kunna ta ett djupt andetag utan att känna smärta. Jag vill kunna jogga med hunden utan att ligga på marken och inte kunna andas. Jag vill kunna göra saker som ökar pulsen och veta att jag inte kommer ligga i min säng dagen efter och knappt kunna ta mig upp för hur ont det gör. Jag vill kunna jobba utan att falla isär. JAG VILL VARA FRISK.

VECKANS BILD
- Jag tycker den här bilden här under på Baymax, min orm, är så förbannat söt. Jag älskar den här lilla masken så mycket, vill boop'a honom på den där lilla munnen varje gång jag ser honom haha. Lille vän, jag är glad över att jag har dig! Fast du river terrariet varje kväll och håller mig vaken.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

STOR kram till dig <3 Hoppas du får den hjälp du behöver och att du mår bättre snart. Massor kärlek!

nouw.com/agnesmathilda
MikkizLilja
MikkizLilja,

Älskar dessa inlägg. Hoppas du snart mår bättre. Kram❤️❤️

nouw.com/mikkizlilja
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så mysigt med dessa listor<3

nouw.com/louiseedling
paamcakees
paamcakees,

Jag hoppas ditt mående blir bättre denna veckan 🥰

nouw.com/paamcakees