TvåtusensextonEn snabb resumé
på tjugo frågor om året 2016.


1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Sagt upp mig från ett jobb utan att ha en plan - ätit sill - sett en nyårsparad - gymmat med min mamma och min mormor - skrivit en bucketlist - varit blond - sett KENT live - jobbat ett helt år på samma jobb - jag blev nominerad till ett pris - ätit smoothiebowls - jobbat som matfotograf - kollat på basket live - byggt en snögubbe mitt i en gågata i Stockholm - Sett en hel Champions leuge-match - gett någon rosor på alla hjärtans dag - varit singel på alla hjärtans dag - Gjort hjärtformade bullar - har två vänner som kommer vara med på Grammisgalan - köpte en semla - firat en 40-årsdag och en 60års-dag under samma år - Ätit på pinchos - köpt en säng för 10.500kr - tagit barnen till Furuvik - tatuerat en sleeve - Sovit i samma soffa som tre andra - vunnit på ett chipshjul - varit på dubbel läger på Laviken - sovit utomhus i en hängmatta - vunnit på rövkast - fått mitt drömjobb - varit på en babyshower - tagit ut lillebror på äventyr - gjorde en undersökning för cancer - firat jul hos min bror - Firat jul hemma med en pojkvän - byggt pepparkakshus med barnen - gått ut med sju hundar samtidigt - skrivit på papper för att bli sambo med älsklingen ... och så otroligt mycket mer!2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja det gjorde jag faktiskt! Mitt nyårslöfte var att njuta av livet oavsett vad som händer, att ta hand om mig själv och att ta hand om mina nära. Det var ett bra löfte, och jag har delvis omedvetet som medvetet jobbat på att hålla det!


3. Vilka länder besökte du?
Sverige, Åland och jag började mitt år i England!


4. Är det något du saknade 2015 som du vill ha 2016?
En helt egen lägenhet, precis om förra året. Pengar har varit ett problem en stor del av året, men överlag har det varit ett helt fantastiskt år!


5. Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Det är såå mycket bra som har hänt mig det här året. Det har varit ett riktigt, riktigt bra år. Verkligen ett riktigt bra år. Men jobbet på Gävle Hunddagis och min älskade Sebastian toppar listan extremt.


6. Vilket var ditt största misstag?
Jag vet inte. Kanske det största misstaget jag har gjort det här året är att lita på ord och meningar som jag egentligen visste inte stämde. Borde ha sparat mer pengar, ansträngt mig lite mer. Nä ja vet inte. Det har varit ett bra år!


7. Vad spenderade du mest pengar på?
Buss, mat, pyssel.. har inte spenderat så mycket pengar detta året. Julklappar har nog varit uppe bland toppen på listan också!


8. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja det har jag. Halsfluss har jag haft tre gånger.


9. Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2016?
Det är en så svår fråga. Kent på grund av avslutningsturnén, och sen alla som lämnat oss. David Bowie, Prince, Olle Ljungström, Freddie Wadling, Leonard Cohen... Må ni vila i frid.


10. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Spara pengar, Sen alla små hobbys man har, Fotograferandet, Tatuerandet, pysslandet.. Önskar att jag hade sagt oftare till människor hur mycket dom betyder för mig. För vissa blev det alldeles för sent och dom jag älskar ska inte behöva gå en enda dag utan att veta vad dom betyder för mig.


11. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Bara sitta och göra absolut ingenting, bråk och krångel, Dåliga tankar och människor som inte förtjänar ens ansträngning. Livet blir så mycket bättre när man sätter sig själv och sin psykiska och fysiska hälsa i första hand. Det finns mycket jag önskar att jag lagt mindre energi och fokus på, än saker jag önskar att jag lagt mindre tid på.


12. Vilket program har varit det bästa på tv?
"Netflix," haha.. Jag har knappt tittat på TV sedan jag skaffade netflix skulle jag tro. Breaking bad!


13. Önskade du dig något som du fick?
Det mesta jag önskade mig fick jag. Både till min födelsedag och till jul, dessutom har jag önskat att jag hade saker som senare blev mitt oavsett om jag fick det eller köpte det själv.14. Önskade du dig något som du inte fick?
Nej det tror jag inte. Vill ju ha en hund men jag tror inte det räknas, för jag har inte ens plats eller tid (eller ekonomin) för att ha en hund nu tyvärr. Men som sagt, jag önskar mig inte så mycket.


15. Vilka var de bästa nya produkterna du testde?
Men oj, hur ska ja komma ihåg det? Haha.


16. Vilken var årets bästa film?
Jag har inte sett så värst mycket film detta året faktiskt!


17. Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag bakade, spelade Pokémon go, fick världens finaste besök av släkt och vänner. Jag hade en underbar födelsedag verkligen!


18. Vem saknade du?
Jag har saknat många människor genom året, till och från. Det finns konstant människor jag saknar och längtar efter, mer eller mindre. Jag vill så gärna ha chans att träffa alla oftare, det är så synd att det är så svårt när folk bor så långt bort. Men jag saknar min familj, allra helst mina älskade syskon.


19. Vad är planen för 2017?
Jag vet inte om jag har någon specifik plan. Imorgon ska jag och min älskade Sebastian flytta ihop i vår lägenhet i Björksätra. Vi ska leva tillsammans och vara lyckliga. Det är min plan.


20. Nyårslöfte för 2017?
Ta hand om mig och min nya lilla familj, jobba för att året och lägenheten ska bli bra, kämpa med jobbet och allting. Träna mer, skratta mer, leva mer.


Gillar

Kommentarer

Josefinezimmermann
Josefinezimmermann,
Snygga bilder! Ha en bra kväll 😊
nouw.com/josefinezimmermann
isvarmt
isvarmt,
Lite sent svar, men tack och detsamma! ☺️
nouw.com/isvarmt