(sol)skenet bedrar

Idag blev det en tidig morgon för mig, trots en väldigt sen natt. Igår somnade jag vid elva om inte till och med lite tidigare, men vaknade igen klarvaken vid två - och somnade inte om förrän runt femtiden. Men när hyresvärden skottade loftgången imorse klockan åtta (tacka gudarna för den arbetaren alltså!) så tyckte Akilles att det var ett ypperligt tillfälle att vara vakthund på.. såå han flög upp ur sängen och började yla och skälla. Efter det gick det verkligen inte att somna om!

Så vi klev upp och tog vara på solskenet innan solen gick ner. Det har varit en så otroligt fin dag - men kylan har inte varit nådig. Man kan ju tro att solen på något sätt ska göra så man slipper alla lager kläder, men i skrivande stund är det -14° på min balkong, jag är inte riktigt okej med det. Skulle vilja ha snö men värme samtidigt, synd att det inte är möjligt Haha.

Vi tog en långpromenad och en lekstund i snön, och vi var ute i lite över 1,5 timme. Det var så skönt att få komma ut lite och bara vara, allra helst när hunden är som absolut lyckligast när snön skimrar som glitter i solen. Allra helst när det är så mycket som snurrar i huvudet hela tiden, vad jag än gör. Så många frågor som jag nog aldrig kommer få svar på och så mycket ångest som ligger och trycker på alla punkter den hittar. Det är tur sådana dagar att jag har viktiga måsten så som hunden att förlita mig på, att jag måste ta mig upp ur sängen och ta mig ut utanför lägenheten.

Vi kastade snöbollar, grävde i snödrivor och tog en långpromenad runt Sandviken. Passade på att stanna och köpa en varm choklad och en gottig köttbit åt Akilles på McDonalds - Lite av ett måste att passa på när Katrine jobbar, det kan ju inte gå för många dagar utan varandra, eller? Akilles var väldigt nöjd med det beslutet, han fick både mat, klappar och uppmärksamhet. Det enda den här hunden livnär sig på om han får bestämma helt själv! Alla bästisar jobbade inte tyvärr men några kom ut och hälsade och det är nästan tillräckligt - förutom när dom står i drivethru-luckorna och vinkar UTAN att klappa, det är hemskt elakt i hans ögon!

När vi väl kom hem igen så blev det till att laga lunch, fixa inför kvällens tvättpass och Sims 4 framför Grey’s Anatomy. Det gäller att multitaska, annars finns risk att man slappnar av och blir uttråkad!

Gillar

Kommentarer

msaworkinprogress
msaworkinprogress,

Men så härligt det lät att vara ute i snön 😍 var så sjukt kallt idag usch, samtidigt väldigt härligt att få gåni solen, kände förut att den värmde när jag gick på cykelbanan och det var såå underbart 😍

nouw.com/msaworkinprogress
isvarmt
isvarmt,

Åh va fusk att din sol värmer! Här är det -15° just nu 😂🙈

nouw.com/isvarmt
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vilken mysig dag det låter som, men så jobbigt att du inte gillar kylan och att du sovit dåligt. Hoppas du får sova bättre inatt 😍😍

nouw.com/agnesmathilda
isvarmt
isvarmt,
Det har blivit tunga nätter hela veckan, men dagarna är väl okej. ❤️
nouw.com/isvarmt
seagullcrying
seagullcrying,

Jobbigt med natten där, dock lät dagen inte helt fel 😊

nouw.com/seagullcrying
isvarmt
isvarmt,
Det var verkligen en mysig dag, trots natten ❤️
nouw.com/isvarmt
Mikkizlilja,

Låter ändå som en mysig dag ändå!

www.mikkizlilja.se
isvarmt
isvarmt,

Det var det verkligen! ❤️

nouw.com/isvarmt
angelicafagerman
angelicafagerman,

Älskar vintern, med hade som sagt kunnat vara lite varmare haha! 😃 BTW, spelar du också sims?😍 Alla jag känner klagar bara på det haha, men de är ju så himla roligt!!

nouw.com/angelicafagerman
isvarmt
isvarmt,

Jaa alltså förstå å få snön men samtidigt värmen? Perfekt hade det varit!

Jaa de gör jag! Spelar Sims 4, har basspelet och det med djuren! 🥰 tycker det är så kul! Hittat flera tiktok- och youtube videos så ja lär mig så mycket nytt!!

nouw.com/isvarmt
angelicafagerman
angelicafagerman,

Åh har också basspelet, djurliv, stadsliv, och två till tror jag haha😍

nouw.com/angelicafagerman
isvarmt
isvarmt,

Åh va kul med många pack! Jag skulle vilja ha något mer jag med 😍

nouw.com/isvarmt
angelicafagerman
angelicafagerman,

Jaa det är verkligen roligt!🤩

nouw.com/angelicafagerman
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Låter en då som att du har haft en bra dag 😊 Vad mycket snö ni har fått 😊

nouw.com/amandamalmflod
isvarmt
isvarmt,

Det var en väldigt trevlig dag! Ja, å mer snö kommer det, idag har det snöat hela dagen 😬

nouw.com/isvarmt