Nasty eller Dirty?

Gammal bild från i September.

Igår under lunchen så bestämde jag mig för att gå till Espresso House för att köpa en Chai Latte och njuta av i solskenet som hade kommit fram. Då hände något som kändes så oerhört skumt, Men det är nog kanske bara jag som inte har hängt med i kaffe-kulturen på caféer. Är så sällan där.

Men där stod jag i kassan, och glatt beställde min chai latte. Jag bad om att få den laktosfri. Baristan tittade upp på mig med ett leende och glatt frågade "Gillar du det lite nasty eller dirty?" och jag blir helt chockad. Vad sa hon!? Jag blev helt ställd men frågade henne igen vad hon sa. Och mot mina misstankar säger hon samma sak igen, frågar om jag "Gillar det nasty?" Det blir tyst i kön bakom mig. Jag är tvungen och fråga vad hon menar med det.

​​

Men hon förklarar så snällt att en Dirty eller Nasty Chai latte innebär att det är en shot kaffe i den.. Men ni kan ju tänka er förvirringen som uppstår när någon kläcker ur sig den frågan. Jag tackade trevligt nej till kvinnans nasty-erbjudande, tog min latte och gick ut i solen..
Gillar

Kommentarer

annikatipsar
annikatipsar,
Jag har då aldrig hört det där...
nouw.com/annikatipsar