Bucketlist Review


I början på januari detta året så skrev jag en så kallad Bucketlist över saker jag ville göra under året. Idag tänkte jag försöka sammanfatta den så mycket jag kan, stryka över dom punkter som jag gjorde och visa bilder på det jag har varit med om. Tyvärr blev listan aldrig klar, men det spelar ingen större roll - för jag har haft ett riktigt fantastiskt år!

Det blev mycket som tog en helt annan väg än vad jag hade tänkt, Stockholm fick ett hastigt avslut. Men jag är lyckligare i skrivande stund än vad jag har varit på många år! Dessutom blev det faktiskt en del strukna punkter på listan. Tar höjdpunkterna först, men längst ner i inlägget finns hela listan!01. Besöka minst ett annat land.

Jag började mitt tvåtusensexton i London, vilket var extremt fantastiskt. Dessutom har jag varit på Åland, och det räknas väl som ett annat land? Den punkten var lätt struken eftersom jag har för mig att jag skrev min bucketlist redan i London.. haha.


10. Byta hårfärg

Jag har för första gången i mitt liv blivit blond på heltid! Eller ja, det har nästan blivit som heltid. Sedan augusti iallafall! Dessutom ska det bli en annan färg innan nyår, och sen siktar jag på min riktigs hårfärg - som jag inte har haft sedan jag gick i sjätte klass.


19. Gå på konsert

Jag har varit på två av mitt livs bästa konserter detta år. Lars Winnerbäck i Juli och Kent nu i vinter. Två av mina största band genom livet, något som jag har längtat efter i minst tio år! Jag gick på båda konserterna i min ensamhet, och fick biljetterna i presen. Lasses konsert var lite brokig men väldigt bra, Kents avslutningsturné var obeskrivligt grymt jävla bra!!


31. Åka till Göteborg

Jag var på en fantastisk Göteborgsresa med UNF i somras, till värme och lycka och kärlek. Jag sov i Trollhättan hos min bästa @Iremski men spenderade mycket tid med mina unfare. Välbehövligt och kärt återförenande med Wille och Lovisa hände också.


43. Vara Kär

Visst har jag varit kär en del detta år, men ingenting slår oktober och framåt. Min älskade Sebastian, min prins och stora kärlek. Han har gett mig något så fantastiskt, så otroligt stort. Det har gått fort men det har gått fantastiskt. Jag älskar honom och han älskar mig - och jag blir mer kär för varje dag som går! I början på tvåtusensjutton så flyttar vi ihop i en trea i Björksätra här i Sandviken. Jag är lycklig upp över öronen och trivs med Sebbe som om det alltid har varit vi. Det blir en fantastisk start på vad som ska bli ett nytt fantastiskt år!

01. Besöka minst ett annat land.
02. Skriva fler brev.
03. Springa ett Colorrun maraton.
04. Bada i havet.
05. Gå på en riktig dejt.
06. Hänga på stranden.
07. Se Eiffeltornet på riktigt.
08. Dansa tills jag inte orkar mer.
09. Åka på en roadtrip.
10. Byta hårfärg.
11. Göra något galet.
12. Gå på fest.
13. Göra volontärsarbete.
14. Säga 'ja' till fler idéer.
15. Resa någonstans ensam.
16. Ha en picknick.
17. Skaffa en matchande tatuering med någon.
18. Se en riktig elefant.
19. Gå på konsert.
20. Hångla.
21. Ha en ordentlig spelkväll.
22. Besöka minst en nöjespark.
23. Klappa en ko.
24. Cykla.
25. Nakenbada.
26. Åka på kryssning.
27. Rida på en häst.
28. Lära mig stå på händer.
29. Göra något extra kul minst en gång i månaden.
30. Gå på promenad å se stjärnorna.
31. Åka till Göteborg.
32. Ha ett pyjamasparty.
33. Stanna ute hela natten och morgonen.
34. Fiska.
35. Dansa poledance.
36. Gå i klänningar hela sommaren.
37. Ha minst en ordentlig fotografering.
38. Baka något helt nytt.
39. Besöka ett lekland med barnen.
40. Ge komplimanger varje dag.
41. Äta froyo i solnedgången.
42. Ha en riktig tjejdag.
43. Vara kär.
44. Skicka vykort till ett annat land.
45. Ha en blomkrans på huvudet.
46. Hopptävling från en gunga.
47. Dansa i regnet.
48. Blåsa såpbubblor.
49. Gå på festival.
50. Faktiskt göra alla dessa saker innan 2017.

Gillar

Kommentarer