Haha hej allihop, det gick väl sådär med att börja blogga igen, men denna gången ska jag faktiskt försöka bättre och iaf försöka få upp minst ett inlägg om dagen. Lite uppdatering då, jag började 8:an förra veckan.... Man märker de stora allvaret nu, tog inte skolan på allvar alls i 7:an men har insett nu att jag måste ta tag i de för att komma in på den linjen jag vill på gymnasiet. Eftersom att vi bara började för en vecka sen så har de ju vart rätt chill ,men nu börjar de på riktigt och lektionerna blir mer allvarliga. Jag märker på mig själv att jag tar skolan mer på allvar jag lyssnar ovanligt mycket på lektionerna och tar in mycket mer. Så jag hoppas på hyfsat bra betyg detta året.
Det har inte hänt så jättemycket mer faktiskt utan det är som vanligt.

Idag har jag vart i skolan och efter det så åkte jag hem och har bara vart hemma. Imorgon så har vi skolfoto i skolan så ska gå upp tidigt och platta håret och sminka mig.
Nu ska jag bara kolla lite på film och sen ska jag sova så ni får ha de så bra så hörs vi imorgon!

Hejdåååå🐷🐷💕💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sen som jag skrev ett inlägg, jag kom igång med att skriva varje dag för några veckor sedan men slutade med det utan någon anledning. Har tappat väldigt många läsare har haft 1 läsare på mina senaste inlägg:)) men jag tänkte iallafall börja med detta igen så får vi se hur de går!

Hejdååå💕🐷

  • 15 Readers

Likes

Comments

Idag har jag vart med några kompisar och vi har vart på donken å lite sånt. Sen kom ja hem och tog ett bad och sen packade ner mina skridskor tills imorgon för då ska vi åka skidskor med skolan.. Men nu så ska jag gå och lägga mig för jag ska upp klockan 6 imorgon bitti

Hejdååå🐷💕

  • 16 Readers

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycke mer än att jag vart hos min farmor och farfar och de va super mysigt. Sen kom vi hem och då har jag bara kollat på film och vart med min syster, ska typ sova nu så godnatt!

Hejdåååå🐷💕

  • 16 Readers

Likes

Comments

Hann inte blogga igår men jag va i skolan och efter det så åkte jag hem och kolla på en serie.
Sen åkte jag iväg för att träffa några kompisar vid typ 7 halv 8. Vi köpte lite godis och dricka och kollade på film. Vid typ 00:30 kom min bror och hämtade mig och efter det så kollade jag bara på film och youtube!

Hejdåååå🐷💕

  • 16 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag har det inte hänt så mycket utom att jag har vart i skolan men stannade kvar där till typ 5 för jag hade nått samtals grej, sen så kom jag Hem och åt och ni kollar jag lite på youtube och ska göra de ett tag till sen ska jag nog sova.
Förresten så har jag en videofyme kanal men jag vet inte om jag ska lägga ut vloggar där?😂

Hejdååå🐷💕

  • 17 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa!
Har inte bloggat på sååå längee!
Ska försöka blogga mer nu iallafall och Ska försöka få upp ett inlägg per dag eller fler, kommer komma upp inlägg på kvällarna så jag kan skriva om hela min dag och inte bara halva. Så nu får vi se hur jag kommer lyckas med det😅

Hejdåå🐷💕

Likes

Comments

​hejhej!

Fett seg uppdatering iknow, men har inte haft tid eller haft ideer på vad jag ska lägga upp för

intressanta saker. 

Meen imorgon är det midsommar så då kommer jag nog att lägga ut lite bilder och  informera er om min dag eller vad man ska säga.

På lördag ska ja va barnvakt så kanske tar lite bilder då också .

och på söndag ska ja till LISEBERG!!!!!!!!!

Då kommer jag att bomba med bilder och videos på vfm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hejdååååå!<3333333333

Likes

Comments

Hejhej!
Idag har jag vart ute och åkt penny board, och vart med kompisar och sen var jag barnvakt till lite över 11👍💕😄

Här kommer lite bilder från när jag åker bräda!!

Hejdå💕🐷🐷

Jag vet att den sista bilden blev väldigt konstig menmen🐷👍💕

  • 53 Readers

Likes

Comments

Hejhej!
Idag har jag varit på läckö slott men en kompis och det var jättekul!
Vi lyssnade på olika ljud grejer om fiskar och sånt 😂

Tog också några bilder som kommer här 👇👇

Hejdå!🐷💕

  • 60 Readers

Likes

Comments