Header

Herregud vad min blogg stått tom på senaste. Men har haft lite annat att göra och inte känt för att blogga heller för den delen då jag har behövt ta tag i mig själv och mitt mående, men nu vill jag verkligen försöka satsa på bloggen igen och se hur det går!

Denna veckan har inte varit så speciell, har varit i skolan, på praktik och lite sådär och pluggat när jag kommit hem, var även med några vänner igår! Imorgon (torsdag) har jag faktiskt studiedag, så då ska jag bara ta det lugnt och plugga vidare om det är något kvar, ska nog ner på byn/stan en sväng också!

Innan tåget hem idag så satte jag mig inne på espresso house och pluggade lite och drack en tomtelatte för att bli lite piggare och på bättre humör! Lite egentid någon annanstans än hemma var skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fyllde ju faktiskt 18 hela år den 1 november. Och såklart firade jag det lite grann! Var ute och käkade med två vänner samma dag, hade det mysigt, pratade, käkade och tog en drink. Hade verkligen en jätte bra kväll! Sen gjorde jag inte så mycket mer, fick lite paket och massa med grattis! 

Firade mig lite senare, på den helgen som var där. Då fick jag massa paket, nödvändiga saker såklart och lite roliga paket. Vi käkade brunch som jag och pappa hade fixat här hemma, det var super gott och hade jätte bra sällskap! På kvällen så åkte jag och Ronja iväg på en hemmafest, hade jätte roligt fast det blev lite problem i slutet, men jag avslutade helgen med att ligga bakis och kolla på film.. Men hade så roligt iallafall! Och såklart tack för alla grattis och paket! ❤

Nu är även jag vuxen...

Likes

Comments