Header

Så blir det om ni tar min mobil, snygga girls

Helgen blev rätt lugn. Var på bilutställning, varit i Hässleholm, åkt båt och vattenskoter och bara tagit det lugnt!

Imorgon är det skola och snart sommarlov?? Tiden har gått så snabbt sen jag satt i möte med rektorn och skulle byta linje? Och snart börjar jag tvåan (igen). Men det känns så himla bra och handel känns som min grej faktiskt, glad att jag bytte linje!
Har en väldigt bra klass och två goa nya kompisar som jag tycker om sååå mycket, dom gör skolan mycket roligare! Sånna personer som man måste ha i livet😻


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så enkel & god mat!
Som tacos fast med kyckling och annat i. Orkade inte stå och laga mat idag eftersom det är så himla vart ute och i lägenheten.
Så blev enkel mat, med grönsaker och färdig kyckling 😀

Likes

Comments

Inte gjort så jätte mycket idag utom att jag varit i skolan sen en runda på stan, tåget var så himla mycket försenat... Annars har jag bara pluggat och varit hos Ronja nu ikväll! Kom hem för någon timme sen och har hunnit duscha och nu ligger jag i sängen redo för att ta det lugnt och sova! Är verkligen så trött på kvällarna men kan inte somna förens 1-2 på nätterna... It sucks...

Gjorde lite enkel god mat! Köttbullar, bönpasta, pesto och lite sallad!

Köpte med mig en palett och läppstift hem idag. Idag kom även min glossybox, inte bästa boxen dock....

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig, hade 2 kunder senare på dagen! Gick bra och dom blev nöjda. Sen har jag bara tagit det lugnt, nu ikväll har jag varit hos min syster. Hon gjorde frappe & de va sååå gott!!

Likes

Comments