Header

Thaisallad med valfritt tillbehör.

Idag gjorde jag som sagt denna salladen och hade vegetariska vårullar som tillbehör! Så himla gott, ni måste testa detta!

Du behöver:

Vitkål
Rödkål
Morötter
Salladslökar
Bladspenat
Gurka
Glasnudlar
Sesamolja
Rapsolja
Ingefärga
Chili
Vitlök
Lime
Salt
Avokado
Cashewnötter 

Börja med att strimla vit + röd kål, morötter. Ta sedan och skär gurkan i bitar och salladslökarna. Lägg allting i en stor skål så det får plats. Häll i bladspenaten, efter detta så sätter du på nudlarna så dom blir klara och hinner svalna lite grann. Sedan häller du i nudlarna i sallads skålen. (Ta lika mycket av alla grönsaker) 

I såsen ska det vara: ​2 matskedar Sesamolja, 1 dl rapsolja, ingefära, chili, vitlök, lime, salt. Pressa och hacka sakerna och pressa limen i en skål, blanda ihop såsen. Smaka under tiden så du får en bra smak! 

Nu är salladen och såsen klara! Häll upp på tallriken, tillsätt avokado och cashewnötter! Lägg till vårrullar eller annat tillbehör om du vill! 

Enkel, god och mättande måltid!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2015 började med att jag blev tillsammans med min fina pojkvän Calle. Lyckopillret i mitt liv! Vi åkte till liseberg, hanö, åkte motorcykel och massa annat den sommaren. Helt perfekt var det och vi hade så roligt!
Senare 2015 så blev jag moster till finaste lilla Nova! Året 2015 avslutades på en fest och 2016 började som bakis. 
Hände mycket mer men detta är dom 2 finaste minnena och bästa minnena sen 2015 ❤


Likes

Comments

Idag fixade pappa upp mina lampor vid sminkbordet och är så himla nöjd! Äntligen bra ljus när jag sminkar mig och fixar andra saker där! Kanon bra blev det!
Imorgon tänkte jag rensa garderoben, smink bordet, smink "garderoben" och lite annat smått för att få väck det som inte används och istället ta fram saker som jag kommer använda i vår och sommar!

Likes

Comments

I söndags, 14 februari blev jag gudmor. Är så himla nöjd och lycklig att få vara det åt finaste Nova!

Likes

Comments