Header

​PRIMER

Kicks mattifying primer: 
Denna funkar verkligen toppen på mig! Den är silkes len och håller verkligen mitt smink på plats och ska köpa den direkt när denna är slut! Kostar runt 160 kr! Älskar den! 
5/5

Maybelline Baby skin:
Denna använder jag mest om jag är röd någonstans i ansiktet. Kinderna, runt näsan eller någon finne. Den funkar bra men är lite mer kladdig och kletig.
4/5

PUDER

​Elf löspuder:
Detta använder jag endast när jag sätter min concealer under ögonen. Tycker den funkar jätte bra till det och det håller sig på plats! Dock kan det bli torrt av den.
4/5


​Elf Tone correcting:
​KÖP! Jag köper om detta pudret hela tiden, jag älskar det!! Det mattar verkligen ner och tonar ut det röda i ansiktet, kostar ca 50 kr! Dock vissa dagar blir jag lite glansig i ansiktet.
​5/5✭

Likes

Comments

Revlon: Köpte denna för inte så jätte länge sen och har testat den rätt många gånger. 
- Flytande foundation
- Mellan täckning för mig
- Lätt att blanda ut 
- Blir lätt glansig av den efter 3-4 timmar
Den är bra och täcker lite sådär, rätt mycket men inte full täckning. Jag blandar ut den med min svamp oftast, men jag blir lätt glansig av denna efter ett tag och även så lägger den sig jätte lätt i rynkor och veck. Speciellt vid min näsa! 
3/5

Maybelline 24h:
-Flytande/mousse foundation
- Torr​
​- Dålig täckning för mig
- Lätt att blanda ut 
- Blir glansig efter ca 5 timmar 
Den här hatar jag. När jag lägger på den så ser den så himla himla torr ut men efter några timmar är jag huuuur glansig som helst. Täckning är dålig iallafall på min hud. Big NO på denna. 
1/5

Mac: 
-Flytande
-Bra täckning
-Lätt att blanda ut
-Blir knappt glansig
Denna, denna måste ni köpa. Den kostar lite mer men är så himla bra! Jag älskar denna! 
5/5

MaxFactor: 
-Flytande
-Super bra täckning
-Lätt att blanda ut
-Blir lite glansig efter 5-6 timmar
Denna är en super bra budget foundation, kostar ca 180 kr. Den täcker jätte bra för min del och man blir inte glansig lätt av den heller! 
5/5

Maybelline Dream: 
- Flytande
- Sådär täckning
- Lätt att blanda ut
Denna har jag inte använt på ett tag faktiskt.. Men den har hyfsat bra täckning och lätt att blanda ut. 
3/5

Fit me: 
- Flytande 
- Naturlig täckning
-Lätt att blanda ut 
-Blir glansig efter ca 2-3 timmar
Denna är helt okej till just sommaren, då den är väldigt lätt och ger ett naturligt resultat på mig iallafall. Men jag blir glansig av den ganska snabbt.
2/5

Isadora NUDE: 
-Flytande
-Hög täckning
-Blir inte glansig
Älskar denna! Jätte bra täckning och håller mitt ansikte matt hela dagen!! Super bra är den! 
5/5Likes

Comments

Kommer nu dra igång med en ny sak här på bloggen då jag har lite dålig fantasi. Så varje dag kommer jag lägga upp saker jag använder dagligen, favoriter, mest använda och även tipsa om mina favoriter! Även säga vilka som är dåliga osv. Kommer börja redan imorgon och jag hoppas ni gillar det!

Idag firar jag även 1 år med min fina pojkvän, dock kunde vi inte träffas idag pga skola och jobb. Men älskar han och är så himla lycklig!


​Här är en bild på tatueringen jag gjorde i torsdags! 

Likes

Comments

Fick hem mina paket förra veckan, blev jätte nöjd och materialet på alla kläder är så himla sköna! Fick dock skicka tillbaka byxorna då dom var för små. Men alla kläder är från lage157 och sminket är ifrån eleven.se!

Vid 3-halv 4 kommer jag tatuera mig och är lite nervös men mest taggad! För er som har periscope så kan du kolla live när jag tatuerar mig! Heter issahallsten där.

Likes

Comments