Header

Idag är jag hemma, vaknade av världens huvudvärk så somnade om och vaknade med migrän istället så har legat med kudden över huvudet tills min syster kom hit. Hon hade varit hos barnmorskan, så vi bara pratade lite sedan skulle hon vidare. Jag har nyss bytt sängkläder, tvättat, ätit lite lunch och ska nu plugga och sen fixa mig för ska med mamma och kolla på en lägenhet.

Tänkte också åka till eko idag, ska köpa små lådor så jag kan organisera mitt smink eftersom pappa köpte nytt sminkbord och spegel. Efter jag fixat allt det så kommer ni få se hur allt ser ut! Men nu ska jag plugga och senare ikväll åker jag till hällevik och sover där!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På fritiden har jag skaffat en hobby, att bygga akryl naglar! Det är super roligt och jag älskar själv att fina fräscha naglar! Jag går stylist så utbildar mig till det men började lite smått hemma och har nu kommit in i det och är så mycket bättre nu om man jämför 2 månader bakåt. Har förändrats jätte mycket och det är super kul att göra på fritiden!

Här får ni lite bilder!

Likes

Comments

Idag så inhandlade jag lite nya saker, då jag var på stan en sväng. Jag köpte inte så jätte mycket, men fick med mig lite hem. Även en body till min syster bebis som är här om ca 1 månad! Senare hade jag en kund, så jag fixade hennes naglar! Lite höstfärg valde hon! Annars har jag bara tagit det lugnt och skrivit en del mejl som har varit så jobbigt idag.. Imorgon är det skola sen kommer Calle hit och stannar 1 vecka eftersom han ska jobba här uppe!

1. Stickad tröja, 150 kr // 2. Öronhängen 70 kr // 3. Topp med volanger 250 kr // 4. Bebis body 50 kr

Likes

Comments

Har rätt många nya läsare här på bloggen så tänkte berätta lite om mig själv!

Isabella Hällsten, 17 år, född 1998. Bor i Sölvesborg, mina föräldrar är skilda. Jag pluggar i Kristianstad på Plusgymnasiet, linjen stylist! På fritiden gör jag inte allt för mycket, är med min pojkvän, umgås med familjen och bygger naglar. Jag shoppar rätt mycket, oftast smink, älskar att fixa mig väldigt mycket och även fixa andra! Min pojkvä och jag tar det mest lugnt på helgerna, festar ibland annars umgås vi med min syster och hennes sambo. Brukar bli så! Och snart blir vi en till i släkten för min syster föder i oktober!!

Mitt liv är inte allt för intressant om man säger så! Men just nu har jag jätte stora och härliga planer efter studenten, hoppas allting går som det ska också! Inte så mycket att skriva men hoppas ni fick en inblick i mitt lilla liv!

mys bild // min systrers bebis // gammal bild på mig och 2 vänner

Likes

Comments

Tänkte höra med er som läser min blogg om ni vill se en ny sminkvideo? Gjorde en för ca 1 år sen, men sminkar mig inte likadant och inte samma produkter alls! Vill ni se en uppdaterad sminkvideo?

Rösta nedanför!

Likes

Comments