Header

En ganska så slapp outfit men ändå en du kan ha till skolan, jobbet eller en dag på stan! Super fin och stilren!

​En outfit till en ute kväll, fin middag eller något annat! Väldigt enkel denna med och fin. Skulle kunna bära den när jag ska ut på fin middag! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag stor städat hela lägenheten och grejat lite, så nu är det sommarstädat för första gången! Även varit på eko idag och hittade lite grejer, färgat håret och fixat mig. Ska snart äta lite snabbt, sen träffa Jennifer sedan kommer Calle och hämtar mig! Får se vad som händer ikväll! Imorgon ska jag sminka mamma lite grann och fixa henne för hon ska på bröllop 👸 Vi hörs! XOXO

Likes

Comments

​Klickade ihop en outfit med saker från Ginatricot, älskar verkligen denna affären. Så stilrena, snygga och fräsha kläder! Kommer nog införskaffa solglasögonen och tröjan! Sååå fint tillsammans! 🙏 Har nästan hela outfiten, saknas bara tröjan, ringarna, solglasögonen & väskan. 

Nike skorna är såklart inte från Ginatricot.

Likes

Comments

Kappan 399 kr / Tunn stickad 199 kr

Dessa 2 är mina favoriter i garderoben just nu! Båda är relativt nya, men älskar dom så mycket! Passar till allt och är extremt sköna. Båda 2 är från Ginatricot!

Likes

Comments

Valde att byta till nouw igen, kände att for.me portalen inte alls var bra och min stil. Det var krångel där för mig så jag fortsätter här ett tag och hoppas det blir bättre!
Idag så gick vi iallafall ca 7 km i skolan, det var super tråkigt. Regnade, blåste och inte så kul att gå då.. Men vi gick ändå och nu har jag det gjort! Efter det, dygnsur och trött hoppade jag in i duschen och somnade direkt! Tvättade även en hel del kläder idag, diskade och plockade undan.

Imorgon ska jag färga min utväxt och kanske topparna, även städa lägenheten och sedan duscha & packa för att åka till min pojkvän som är i Hällevik! 😃 Så hoppas denna helgen blir bra och bätte väder än idag!

Ska nog göra te nu sen försöka sova! XOXO

Likes

Comments