Header

Är så himla glad, för någon vecka sen fick jag veta att jag ska bli moster!! Min bästa syster ska få en liten bebis och är så glad för henne och hennes pojkväns skull! Kommer bli så kul och underbart! 😃 Vill bara ett den lille filuren ska komma till världen nu! Jag hoppas att det blir en tjej!! Nu kommer mina pengar gå till bebis kläder och leksaker och massor av annat!

Men, imorgon så ska jag åka till Calle! Innan det ska jag till gallerian och kolla på några tröjor, något jag verkligen behöver och ett par jeans. Åker hem igen på tisdag någon gång då jag ska till sjukhuset på onsdag tidigt på morgonen. Så måndag-tisdag kommer jag nog slänga upp en del inlägg eftersom calle jobbar så får jag hitta på något! 👌 Ska även plugga! Men nu ska jag faktiskt hoppa i säng!
XOXO


Slänger in en nytagen selifeeeee​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ska försöka komma igång med det här igen, har haft fullt upp på vardagarna då jag går i skolan och har varit mycket nu för min egna del både i skolan och hemma. På helgerna är jag med vänner och bara myser med min pojkvän! Men ska försöka att börja blogga nu igen, saknar det lite då och då..

Men yes, som sagt nu är det mycket i skolan som nationella, bara massa prov och sånt där. Men nästa vecka är det lov och även plugg för min del! Kommer vara hos min pojkvän nästan hela lovet och även spendera en dag på sjukhuset den 1 april! 👎  Just nu sitter jag och smsar med min kille, pluggar och lyssnar på musik! Ska snart hoppa i sängen då onsdagar är drygaste dagen..  
XOXOLikes

Comments