Header

Fått massor med frågor om mina sminkborstar som vi fått från skolan, pris, vilka det är, om dom är bra osv.
Ja, jag tycker dom hyfsat bra! Dom flesta, vissa fäller lite hår och det är ganska jobbigt..

350: Powder Brush (235 kr)
340: Rouge Brush (175 kr)
3 Från höger: Foundation Brush (http://www.makeupstore.se/sesv/products/tools/brushes/foundation_brush)
216: Syntetisk Shading (260 kr)
106: Eyeshadow Brush (200 kr)
105: Eyeshadow Brush - Small (155 kr)
205: Syntethic E/S Brush Medium (205 kr)
110: Eyeshadow Brush - Angel (150 kr)
102: Eyeliner (85 kr)
103: Lipliner (120 kr)
11:e Borsten från höger: Används för mascara/borsta ögonbrynen 

Om ni vill veta mera om borstarna så gå in på Make Up Store, och sedan klickar ni på produkter och använder numret på borsten som nyckelord! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Så himla trött på nätmobbning och mobbning överhuvudtaget! Att man ska kränka varandra över internet, anonymt oftast också? Vart är meningen med det, var modig och säg vad du tycker och tänker istället. Man behöver inte vara anonym och skriva massor med elaka kommentarer eller andra saker. 
Såå extremt trött på detta, har själv varit i sitsen och varit utstött och mobbad pga mitt utseende! Man kan inte vara perfekt, alla kan inte gilla samma saker, alla kan inte ha råd med det nyaste. Alla är unika på deras egna sätt! 
Har skrivit om detta innan också, men jag är verkligen trött på detta. 

När man kollar på tex unga youtubers, som Lisa (misslisibell) hon är duktig för sin ålder och gör saker hon gillar, men alla bara klagar på henne hela tiden? Att man ens har mage till att vara så himla taskig? 
Orkar inte att man ska hålla på att klaga på allt hela tiden, vi i Sverige har det så sjukt bra men ändå klagar vi på allt? Varför? 
Tänk barnen som inte får mat, har inget hem, dom är ensamma, har ingenting, inte ens en familj, inte föräldrar, INGENTING.
Och vi klagar på skolmaten? Dom får knappt mat. Dom har inget hem, dom har ingen mamma, dom har ingen utbildning?
Vi klagar på allt. Verkligen allt. 
Till och med varandra, hur man ser ut? Alla har sin egna lilla stil! 
Och alla ideal, att man ska vara smal, vältränad, stor rumpa, stora bröst, stora läppar. Allt, ALLT. Hur ska man ens kunna se ut som skyltdockorna? Vad är detta för samhälle? Usch! Herregud säger jag! 
Ska man behöva gå runt varje dag och tänka på detta? Att man ska gå ner i vikt, vara vältränad och allt? Nej, det är inte rätt! 
Att tjejer/killar till och med får anorexia pga sånt här.. Tänk er för innan ni börjar med elaka kommentarer osv. 

Skit i vad andra säger och var dig själv, stå upp för dig själv, VÅGA. 

Likes

Comments

Idag efter skolan så hoppade jag av i Bromölla där pappa hämtade upp mig sen drog vi vidare till eko och handlade lite, letade efter någon present men hittade verkligen ingenting så få väll leta vidare! Kom hem för sådär 40 minuter sen, plockade undan lite på rummet och tände ljus. Gjorde även varm oboy, såååå saknat! Älska hösten! Måndagen har varit bra, faktiskt. Försov mig lite men det gick ändå bra 😄 Har inte gjort så mycket mer idag, försöker plugga men går inte så himla bra så får väll stanna kvar i skolan imorgon och plugga. Ska nog försöka äta lite snart, har ingen matlust men ja! 
Imorgon i skolan har vi make up lektion, ska försöka ta lite bilder. Har inte gjort det alls nästan, men är lite svårt att göra det 😄
XOXO

Likes

Comments

Haft så himla tråkigt på lektionerna denna veckan i skolan så jag och Johanna passade på att ha lite roligt med kameran! 
Men men, gick bara skolan till onsdags sen hade jag tagit ledigt pga några skäl. Har även några prov nästa vecka inom hår, politik & matte tror jag det är. Så sitter och pluggar just nu! Imorgon så ska jag till Karlshamn igen och på söndag ska jag och pappa på middag! 😃 
Vad har jag mera gjort i veckan? Inte så himla mycket, bara tagit det lugnt och det har varit riktigt skönt! 
Just nu sitter jag och målar naglarna och pysslar om mig själv, blir nog en ansiktsmask idag eller imorgon bitti! 
Nu ska jag försöka plugga vidare 👋
XOXO

Likes

Comments

Förlåt för dålig bloggning, men har haft fullt upp. Skolan, sjukhuset, och massor annat. Kommer ta ett uppehåll nu, då jag måste tänka på mig själv för jag fått en sjukdom! Så måste tänka på mig själv, så kommer tillbaka om några veckor antagligen! 
LOVE XOXO

Likes

Comments