Just denna sekund jag sitter och skriver de här är jag HELT FÖRSTÖRD inombords! Jag är INTE ACCEPTERAD av sämhället! Jag har adhd och psyskisk ohälsa! Jag har 3 HELA ÅR bakom mig med skolgång där jag klassades som helt misslyckad och blev bara nedtryckt! Jag hamnade på psyket pågrund av skolan! Jag tappade HELT självförtroendet men efter mycket stöttning fick jag upp "en nypa" självförtroendet och hopp men IDAG så rann det bara helt ner i sanden och försvann och finns knappt på kartan. JAG GER INTE UPP MEN DET HÄR KOMMER BLI EN LÅNG VÄG ATT KÄMPA MIG UPP PÅ🌸
Denna text la jag upp på Instagram! Jag känner likadant! Helt hopplöst, JAG är inte accepterad i detta samhälle, jag blev nertryckt från 7-9an hamnade på psyket pågrund av skolan?! Hur sjukt är inte de? Jo helt sinnes sjukt, så ska de inte behöva vara för att jag har en diagnos som innebär att jag har de extra svårt! Och när jag gick in med känslan "nä nu fan ska jag klara de här" och ville verkligen och gick all in för det och när jag inte lyckades då heller så föll verkligen hela min värld IGEN, de har hänt sååå många gånger så finns inget självförtroende alls överhuvudtaget eller självkänsla😔 tänk om det bara vore lättare? Tänk om man kunde vara accepterad och inte bara helt osynlig? Jag syns inte i samhället , JAG är inte accepterad.
ALLA säger till mig "de är bara att kämpa om du vill klara de, jag vet att du klarar de, om du vill"
VARFÖR KAN ALLA ANDRA SÄGA DE?
De är inte så jävla lätt som DU tror, de är ett HELVETE för mig allt detta kring skola.
Jag vet själv vad jag klarar och inte eller hur???? De är inte så lätt för mig som de är för alla andra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag städ dag och tänkte försöka fortsätta lite smått idag, igår hann jag med att diska lite,ta bort kläder som ligger lite här och var, tvättat lite behöver dock tvätta lite mer men känns jobbigt då jag knappt kan hänga upp och torka någonstans 😒 möblerade om lite i sovrummet och renbäddade i min och Adrians säng, så himla mysigt😍😍

Ska fortsätta tvätta lite idag och sortera Adrians filtar sen så får vi väl se vars dagen leder☺️

Idag när jag och Adrian vakna har vi haft de super mysigt, såna stunder är de absolut bästa😍

Vi gick även en mysig promenad till affären så jag kunde köpa smör och baka men blev inte att baka men blev såklart inte denna gången heller😂 har varit planerat SÅÅ länge att baka men blir ju aldrig av😂

Nu ska vi fortsätta mysa mysa i soffan och se vad dagen har att erbjuda☺️ hoppas ni andra har en bra dag 🌸

Likes

Comments

Haha väldigt random rubrik men min pojkvän hade handlat igår och då hade J handlat bland annat Nuggets (som rubriken säger ;)) det var faktiskt super gott, idag åt vi också kyckling, att det faktiskt kan vara så pass gott som det är, just nu känner jag faktiskt att jag skulle kunna äta hur mycket som helst av just de i olika vartianter, vet just du något Extra gott med kyckling så ge gärna tips 😍
Ännu mera tips? Just kring egna recept kring barnmat, har köttfärs och vill göra något som kan vara gott till min son, skulle vara kul och intressant men behöver tips!!!!

Liksom nog vill jag att min gulleplutt ska få bra mat? Skulle vara super spännande att lära sig göra barnmat!


IDAG!
Har vi inte gjort super mycket! Vaknade upp av underbart väder, var ute i 5 minuter och A fick sitta i vagnen och ha en liten mössa på sig och en mysig filt, är det lika fint väder imorgon ska jag tvinga upp J tidigare så att vi kan gå en promenad i det underbara soliga vädret!
Idag så har jag även storhandlat! Otroligt skönt var de att ha det bort gjort, har köpt det mesta till Adrian denna månad men det jag har kvar än antingen välling eller ersättning vet inte riktigt hur jag ska göra kring det ännu men jag får fråga på BVC. Vi ska på BVC på onsdag denna eller nästa vecka, så det blir super bra.
Kommer nog behöva köpa små saker då och då men man kan ju hoppas att jag inte behöver de när jag har så tight med pengar.. Har inte köpt dom (äckligt dyra) cigaretterna ännu.. Ska göra de den 1 som jag alltid brukar just så att jag kan hålla koll på budgeten och jag har satt upp ett eget mål för mig själv att jag får endast röka (en limpa) per månad då min ekonomi ser ut som den gör och för mig och min sons bästa såklart.
Känns verkligen tungt kring ekonomi då man måste se över varje köp man gör.

Likes

Comments

Hej, hoppas du har haft en fin dag idag, för det har jag faktiskt haft.
Dagarna som jag inte har bloggat har varit lite extra jobbiga, mått dåligt och haft besök och hälsat på kompisar.
Så just nu rullar det bara på men har varit några jobbiga dagar idag fick vi spontant besök av en kompis och hennes dotter på 2 år det var super mysigt.
Vad som händer senare idag vet jag inte riktigt men man kan ju bara hoppas på att det blir en fortsatt bra dag, annat kan man ju inte göra?

IDAG ÄR MIN ÄLSKADE SKATT HELA 10 månader!!! Och 2 månader tills han är 1 år! Hur sjukt är inte de 😱 vars har tiden tagit vägen! Bara försvunnit! Förstår verkligen inte! Tiden verkligen bara springer iväg..

Likes

Comments

Hej jag tänkte presentera mig själv lite då jag tänkte börja blogga nu.
Ska bli spännande att se om jag lyckas ta tag inatt blogga, jag har tänkt skriva mycket om känslor och vad vi gör på dagarna!
Med VI så menar jag och min son som blir 10 HELA månader den 23;e helt sjukt vad tiden går snabbt 😱 vars tar den vägen??? Nyss föddes han ju? Jag vill lyckas ta mer vara på tiden som kommer och bara gosa,gosa, verkligen göra det bästa av allt! Verkligen lägga ALL tid och fokus på min älskade son men tänk om det vore så lätt? När man inte mår helt perfekt ? Hur lyckas man? Jag vill bara må bra och bo tillsammans med min pojkvän.

Men tänk om det vore så lätt??Så jag ska försöka blogga så jag kan få ut lite känslor och skriva av mig och faktiskt dela med mig om att allt inte alltid är så lätt alltid!


Jag är ung mamma på 19 år och älskar min son mest av allt! Jag har psykiskt ohälsa, jag får depressioner som kommer och går och kommer nog skriva mycket om det hoppas jag. Jag hade jätte gärna även vilja ha era åsikter också! Skulle vara super kul!

Imorgon kommer öppenvården och jag är ganska stressad över att jag har disk att diska sen så MÅSTE jag hinna dammsuga och även det stressar mig men jag kommer nog hinna det om jag inte är super trött, jag är oftast väldigt trött på morgonen, sen så är Adrian min son lite förkyld och mammig för tänderna hans tjorvar och kanske är därför han också är "förkyld" de vet jag inte så får se hur det går men man kan ju bara hoppas på det bästa!
Adrian brukar oftast vara snäll och låta mig göra saker men beror ju på hur mammig han är imorgon och hur trött jag är med tanke på att klockan just NU är 02:06 så lär jag nog vara gode trött.

Mitt självförtroende är ganska så lågt, finns knappt där, men idag kände jag mig faktiskt fin och bekväm med mig själv.
Så otroligt skön känsla 😍 har sen jag var cirka 10-12 år (minns ej exakt ålder) haft komplex över min mage ända gången jag "accepterat" min mage är när jag var gravid eller inte ätit och inte haft uppsvullen mage, men IDAG så kände jag mig bekväm och bra! Så tänkte faktiskt lägga upp bilder och är faktiskt osminkad också!

Idag har vi endast bara myst på hela dagen! Så otroligt skönt 😍

Likes

Comments

Hej idag har jag och lill killen haft lite äventyr haha.. de började med att jag försov mig på morgonen så jag blev sen å fick stress äta frukost och fixa han sen så kom jag på att jag skulle ta bussen som går 12;50 istället för 14;45 in till stan och 12;47 åkte vi hemmifrån med bilen så det var bara att skynda ut med vagnen ur bilen och när vi väl är ute och klara så kommer bussen och vi är egentligen påväg till stan och träffa en kompis som jag inte träffat på extremt länge så de var super kul för hon är gravid så då kunde vi ju prata lite om det och de var spännande och höra vad hon har för tankar angående det.

Farmor och min pojkvän kom och hämtade mig och Adrian.

Vi åkte till affären och handlade lite gott som jag och min underbara pojkvän ska gotta oss med. Nu sover Adrian, nu ska jag och Jonte försöka vila oss, bara ligga och mysa framför en film.

Har tyvärr totalt vänt på dygnet så lär inte somna förens på morgonkvisten, hoppas jag snart kan lyckas vänta tillbaka dygnet för är ganska jobbigt. Det sliter ganska mycket på mig. Natti

Likes

Comments