Hej på er! Ja, jag har lagt ner bloggen men vill ändå skriva här då och då och dela med er vissa händelser i mitt liv. Vad har hänt de senaste månaderna? Vi har flyttat in i världens finaste lägenhet som ligger i ett palats! Det är bästa läget i Cannes också, super nära till stranden, gamla staden och själva stan. Jag har också ett tjej gym precis mitt emot vårt hus. Har nu tränat där i lite mer än en månad och är så himla nöjd!
Igår firade jag och älsklingen två år tillsammans! Vi är fortfarande kära och är väldigt lyckliga ihop.
Så det är det som har hänt! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skön helg med massa vin och solig väder!

Likes

Comments

Hade världens bästa alla hjärtans dag igår. Min älskling överraskade mig med blommor så fort jag vaknade på morgonen. Sen gick vi till en beach club och drack vin i solen. Och på kvällen blev det middag på en marrokansk restaurang. Maten var helt fantastiskt så vi sprack nästan i slutet lol. Det var också magdansare som dansade och stämningen var jättebra.

Likes

Comments

Blev utgång nu i helgen med ett par vänner, vi var först hemma hos de och förfestade och efteråt gick vi till Zoa och La Chunga. Samma ordning som förra gången vi gick ut för en månad sen med samma vänner :)
Btw när jag var i Stockholm gick jag ut med min sugarmommy och tog några drinkar på East, är mitt favvo ställe i Stockholm, gillar drinkarna och musiken där!

Likes

Comments

Igår och idag var det riktig sommarväder här, folk både solar och badar! Vi låg själva på stranden och stekte efter att ha sprungit på La Croisette ända till Palm beach.

Likes

Comments

Det blev en lång blogg paus medans jag var 3 veckor i kalla Sverige. Nu är jag tillbaka i mitt paradis-Cannes och det är soligt och varmt här som vanligt! :)

Likes

Comments

Hello, hur har ni haft det? Själv hade jag en oförglömlig nyårsafton. Vi åt middag hos Manus mamma och sen kollade vi på fyrverkerier med massa andra människor på La Croisette. Efteråt drog vi till Baoli och mötte upp våra vänner där. Sen blev allt dimmigt och vi var hemma kl 7 på morgonen.. Tog mig 2 dagar att återhämta sig, jag har alltså sovit 2 dagar i streck!
Nu är det min franska kurs som gäller igen innan jag åker till Stockholm den 14:e. Ser faktiskt fram emot snö ovädret, det är mysigt :)

Likes

Comments

Hur var eran jul? Jag har firat med Manu och hans mamma som har lagat massa god mat och gett oss fina julklappar :) Vi fick Nespresso kaffe maskin, en fin klocka till våran lägenhet och jag fick ett paket med Nuxe Paris ansikts, hår och kroppsvård. Det var fint väder här alla dagar så vi njöt av solen på stranden. Vi vet inte än vad vi ska göra på nyårsafton men det kommer bli jättekul känner jag!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw