Första bilden från plåtningen med Fredrik Hedlund är klar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kväll hade jag plåtning på ett fantastiskt vackert ställe under solnedgången. Fick riktigt snygga bilder som jag kommer snart visa för er.
Idag blev det Gröna Lund med Liza. Spenderade där nästan hela dagen och då var det som vanligt Liza som åkt alla karuseller och jag har tittat på eftersom jag är en fegis lol.

Likes

Comments

Igår firade jag och Linda aka sugarmommy våran vänskap som varat i 5 år nu! Bästa vänner föralltid <3 Vi började med att dricka champagne hemma och sen festade vi vidare på cafe opera. Eftersom vi är duktiga tjejer gick vi hem lagom tidigt. Idag har vi sovit ut, tagit lång dusch, ätit nyttig frukost och tagit det lugnt hemma hos Linda.

Likes

Comments

Nu är jag framme i regniga Stockholm, vilket skillnad till Cannes där det var soligt och varmt! Låg på stranden i ett par timmar idag innan det var dags att packa och åka till flygplatsen.
Var riktigt nervös på flyget och det hjälpte inte att jag satt helt själv! Hatar verkligen att flyga själv!

Likes

Comments

Igår var det fest överallt här i Cannes, på alla gator stod det DJ's och spelade och folk som dansade. Vi gick runt och tog drinkar och shots på olika ställen och avslutade sen på Baoli beach club där det var en stor fest. Jag har varit på Ibiza 7 gånger men igår var det fetare fester än på Ibiza här! Cannes är så himla kul nu på sommaren, love it!

Likes

Comments

Igår kväll blev det det en romantisk middag med älsklingen :)

Likes

Comments

When the things doesnt go the way you wanted to can be for a reason.. In the end you realize that everything make sence! I can be negativ sometimes when I don't get what I think I want just to realize after that it was not what I wanted at all! I'm grateful for what I have right now and everything else will come later!

Likes

Comments