Osminkad och med smutsigt hår, idag ska jag simma massor! Är så glad att ha havet och stranden så nära, vissa åker bil/flyg för att komma till stranden medans vi behöver bara gå 100 meter :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tycker det är tråkigt att skriva om min vardag eftersom den ser i princip likadan ut varje dag och jag vet inte vad jag ska skriva om annars. Skönhetstips och sånt är redan så uttjatat och det känns också fel att diskutera olika samhällsproblem här eftersom det är en personlig blogg som handlar om mitt liv.
Säg till om det är nåt speciellt ni vill att jag tar upp. Annars får ni nöja er med mina bilder :)


Likes

Comments

Igår festade jag med mina två älsklingar och vi hade jättekul! Först tog vi drinkar på tex mex och efter det åkte vi till klubben Marrakech med några kompisar och festade där.
Idag har jag simmat jättemycket, älskar att simma i havet. Mår så himla bra efteråt!
Likes

Comments
Likes

Comments

Hade så himla trevligt ikväll. Först var vi och kollade på fotboll match och efter det gick vi till en jättemysig strand restaurang och drack vin där. Sen gick vi till Hugos och åt världens godaste sushi och drinkar.
Likes

Comments

Ska på arbetsintervju idag, wish me luck!


Likes

Comments

Idag kom Linda till Malta och ska stanna här i några dagar. Har saknat henne så mycket! Vi gick till stranden och fikade och tog massa bilder.


Likes

Comments