Igår jobbade jag på den stora festen champagne wars som ägde rum på cafe del mar med Dirty South som spelade. Jag och 5 andra tjejer marknadsförde en ny app som heter Eye. Vi hade alla röda bikinis med deras logga samt vingar. Det var sjukt bra fest med massa underhållning. Tummen upp för det :)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

På förmiddan idag var det ingen bra väder så vi stannade hemma och kollade på en film som heter other woman, jätterolig komedi! Vi har skrattat så det hördes i hela Sliema haha!
På eftermiddan blev vädret bättre så vi gick till stranden och simmade. Vi simmar i havet varje dag nu vilket är så bra! Manu är väldigt noggrann med att hålla oss i bra form och varje gång jag vill lata mig tvingar han mig att simma eller promenera samt håller koll på vad vi äter, numera äter vi bl a stor sallad varje dag.
Likes

Comments

Denna veckan har jag både möten, castingar och fittings inbokat samt fester som jag ska jobba på. Så himla kul!


Likes

Comments
Det är nåt stort jag vill avslöja för er! Idag bestämde jag och Manu datum när vi ska gifta oss! Eftersom vi träffades den 17:e april så ska vi gifta oss samma dag nästa år. Vi har även kollat på ringar och jag valde en ring som jag blev helt förälskad i! Var även och kollade på en kyrka men ska kolla på en annan och prata med de sen om ceremonin. Det är så himla romantiskt att gifta sig samma dag som man träffades första gången.
Vi blev tillsammans samma dag som vi träffades, flyttade ihop 2 veckor efter och ett år efter gifter vi oss. This is love!

Likes

Comments

Hej på er! Igår åkte vi till Gozo och spenderade helgen där. Älskar hur vackert och lugnt det är där. Vi tog med oss bilen så vi åkte runt mycket och även festade på en klubb som heter La Grotta med våra kompisar.
Hoppas ni haft en bra helg ni med :)


Likes

Comments

Glad midsommar på er! Jag firar dock inte det nu i år men jag har ändå haft ännu en underbar dag här på ön.
Jag vet att jag skriver hela tiden hur bra jag har det men saken är den att jag är väldigt kär nu och är därför väldigt lycklig :) Sen är jag oerhört nöjd med vår lägenhet och området där vi bor.
That's it darlings hoppas ni har det bra ❤️
Likes

Comments

Nu kom min kära baby Endi till oss och vi lagar middag, så mysigt!

Likes

Comments