Oj vad mycket folk man spelar för! Kul :)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ikväll spelar jag på Bistro Jarl, ska bli så kul!

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

En stor favvis..


Likes

Comments

Har hänt nu flera ggr att jag inte kunde minnas min ålder haha

Likes

Comments

Har haft jätteont i örat sen igår, tagit smärtstillande för att dämpa smärtan men det blir inte bättre så måste gå till läkaren. Tror att det är infekterat :(

Likes

Comments

Har nu varit på salongen och tagit bort gelén från mina naglar,för att man måste ha naturliga naglar när man går på castings. Har haft gelé naglar i 5 år nu så känns jättekonstigt att inte ha det nu, är jätterädd att de kommer gå sönder för jag hatar att ha korta naglar!
Har ett väldigt spännande möte kl 1 så jag dödar tiden genom att fika på Sturegallerian nu. De har byggt om fiket och nu har det blivit jättefint, mysigt och lyxigt här! Inte så mycket folk och skön musik, I like :)

Likes

Comments

Sitter och väljer bästa bilder på mig som ska laddas upp på Stockholmsgruppens hemsida, måste välja 10-15 st men när jag valde klart bilderna insåg jag att jag har valt alldeles för manga, 24 st nämligen. Nu sitter jag helt förvirrad och vet inte vilka ska bort.. Haha :)

Här är bilderna jag har valt, och det är inte ens hälften av alla mina favorit bilder...

 

Likes

Comments


Likes

Comments