Har haft en riktig skitdag idag :( men livet måste ha balans och därför går allt åt helvete ibland, men det gäller att inte ge upp för det finns alltid en utväg. Alltid.

 

e helt osminkad och ser förstörd ut... aja snart blir allt bra igen. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Såg filmen "In time" på bio med Julia igår. Tyckte den var annorlunda och jättebra, den håller en spänd hela tiden och man vet inte vad som kommer hända så ger den betyg 4,5 av 5!

 

 


Likes

Comments

Har haft möte med Target models idag och det gick jättebra! Så modellandet kommer rulla på även här i Stockholm nu :)Likes

Comments

Hade en ganska intensiv dag idag, har vaknat kl. 10, åt frukost och åkte direkt med Liza till balettskolan. Efter lektionens slut lämnade jag henne hos hennes pappa och gick och åt lunch med Julia på Vapiano. Efter lunchen shoppade vi och jag köpte lite ansiktsvårdsprodukter och lite annat. Efter det ville vi gå på bio men båda var så trötta och flummiga så vi bestämde oss att åka hem.

Är så sjukt trött nu har tom svårt att skriva... Ska äta lite nu och lägga mig tidigt :)Likes

Comments

Hade jättekul med Julia igår! Vi började festa på Hotellet och avslutade på Collage. Duktiga var vi också som gick hem kl. 3 ;) En lyckad kväll med andra ord :)Likes

Comments
Likes

Comments