Igår gick jag som sagt ut med Halida.Vi bestämde oss att träffas kl10 i Fridhemsplan för att förkröka där. Träffade också några mina klasskamrater där som jag inte har sett sen vi tog studenten typ.  Efteråt drog vi till Stureplan. När vi var framme där kunde vi inte bestämma vilket ställe vi skulle gå till. Först gick vi o kollade läget på Village men det var helt tomt där så vi drog vidare till ambassadeur. Där fanns inte heller nåt folk. Då drog vi till Sturecompagniet och där tyckte vi var alldeles för mycket folk. Snacka om att vara kräsna.

När klockan började närma sig ett o vi har nyktrat till bestämde vi oss att det skulle bli solidaritetet. När vi äntligen har valt stället o kom dit får jag värsta ont i magen! Sista gången jag haft ont i magen var typ för flera år sen. Fy fan vad jag blev arg. Men vi hade inget annat val än att åka hem för om vi skulle stanna där skulle jag förmodligen dödat nån. 

Ja, kvällen blev inte så rolig som jag hade förväntat mig! Förresten både jag o Halida hade pälsjackor på oss o vi snackade ryska då o då så folk trodde att vi var turister från Ryssland haha.

Adios

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fridey night,

Helena blev sjuk, så jag ska gå ut med min älskling Halida. Vet inte än vart vi ska, men en sak vet jag att vi ska ha svin kul :).

See ya!

Likes

Comments

Igår fick jag besök av Alina klockan 3 på natten. Hon hade bra nyhet, nämligen att hon skulle flytta in hos mig igen! Gissa hur glad jag blev :)) Vi satt uppe hela natten o pratade, det var länge sen vi hade så långa pratstunder. Fast imorgon ska hon åka till Malmö o vara där i en vecka. Suck :(

Imorgon planeras det att gå på nordic light party med Helena och kanske Halida.

Jag o Alina med poliserna i somras :)

Likes

Comments

Satt nu o funderade över det här ämnet. Varför vissa människor låtsas vara nån annan. Speciellt på internet. Hur många gånger har jag stött mig på folk som hade bilder på andra människor och uppgav sig att vara de. Det är folk som inte har ett bra självförtroende eller skämms över sitt utseende  så de gömmer sig på så så sätt. På Internet kan drömmar bli verklighet,åtminstånde för nån ögonblick. Det är den enda platsen där ingen känner dig eller ser dig, så man har chansen att drömma lite.

Liivet är som teater. Internet är dess oändliga möjligheter, kanske...

Likes

Comments

Köpte den här kjolen på top shop för bara 150 spänn. Kostade förut 499. Nice or what? :)

Likes

Comments

Vårat samtal med papi ang Ibiza

men du ska ju fortfarande åka med mig till Sensation i Amsterdam
Suzana:
right
[M]:
kanske de kanske
men jag kommer göra saker där som du inte kmt gilla
[M]:
hahahaha
Suzana:
jag ska till Ibiza på sommaren oxå
[M]:
såfall fårru stå ut me de
Suzana:
haha vadå för saker
[M]:
allt möjlig
[M]:
röka o grejjer
[M]:
a jag vill oxå till ibiza
[M]:
ska vi åka
Suzana:
jag ska oxå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suzana:
haha
[M]:
ska du oxå röka ?
Suzana:
jag ska dit 100%
Suzana:
absoluuut
[M]:
med vem?
[M]:
ska du dit
Suzana:
om jag inte hittar nån så åker jag själv
[M]:
hahaha
[M]:
jag hakar oxå på
Suzana:
jag kmr ändå inte va ensam där
[M]:
100%
Suzana:
ok it gonna be awesome!!!!!!!!!!!!!!!!
[M]:
har alltid velat åka dit
Suzana:
jag me!
[M]:
men ingen gillar samma musik som jag
Suzana:
tänk vilka party de arrangerar där

[M]:
men jag får akta mig , de finns mkt bögar o transor där
 


 


Likes

Comments

Hej alla glada där ute! Läget med er? Själv är man hur trött som helst.

 Redan klockan 6 på morgonen var jag vaken. Inte kunde jag sova inatt heller. Vet inte vad som händer med mig på sista tiden. Det är bara så j*vla mycket jag försöker hinna med. Och när jag ligger på nätterna så tänker jag på saker jag vill göra som jag inte hunnit göra förut. Som nu t ex funderar jag på att bli modell. Jag har alldrig tagit den tanken på allvar förut, men nu vill jag faktiskt göra det. Alla mina vänner har alltid frågat mig varför jag inte vill bli modell,har ju passande  kropp o utseende, so why not? En bra kompis till mig jobbar redan som modell o det är hur kul som helst tycker hon. 

Men jag måste i första hand tänka på plugget. Har ju slarvat med det när jag gick i gymnasiet så nu får jag kämpa extra mycket. Och sen är det ju massa annat man vill göra!

Så ibland önskar jag att jag kunde leva utan sömn, tänk vad mycket mer skulle man hinna med då!

Likes

Comments

Var i stan idag med morsan o shoppade lite kläder. Köpte en jätte fin svart päls jacka o en leopard mönstrad halsduk på H&M. Jackan var den sista så jag fick ta av den från manikenen. Eftersom jag har samma storlek som manikenen så passade den perfekt till mig. Så nu är man hur nöjd som helst! Trista söndagen är räddad :)

Likes

Comments

Igår gick jag till Berns med papi o hans kompis för att se Tiesto live. Först var det en annan dj som spelade för att värma upp publiken. När klockan blev 12 kom äntligen Tiesto ut, alla blev som galna. Eftersom vi stog längst framme kunde vi inte röra oss fritt, inte ens dansa. Papi tog mig upp på sina axlar så jag kunde se Tiesto mycket bättre.

När jag kom ner på golvet igen så kom det en tjockis brud o knuffade bort mig,jag fuckade ur o började skrika på henne, hon började skrika tillbaka o ville nästan slå mig, men mina killar räddade mig som tur. Efter det spillde nån klantskalle drink på mig så jag har fått nog o gick därifrån till toan. Där har jag väntat en kvart i kön. Boring tänkte jag o efter toan gick jag o ställde mig långt bak,medans papi o hans kompis var fortfarande långt framme,men det var omöjligt att komma in där. Så jag stog längst bak det var inte så mycket folk där.

Efter nån minut ropade en kille på mig som satte med sina kompisar vid vip bordet o erbjöd mig att sitta där med de. Why not tänkte jag o gick dit. Fick champagne o snacks o trevlig sällskap. Efter tiesto ville de dra vidare till white room så de frågade om jag ville hänga med,jag tackade ja. Plötsligt såg jag min tjej kompis som jag inte har sett på flera år o erbjöd henne att hänga med oss till white room. Sen såg jag papi o han ville också hänga med. Så vi gick ut o killarna beställde taxi till white room men jag tappade bort papi så vi åkte utan honom.

Inne i white room beställde de massa dricka igen, o det blev lite för mycket för mig så jag blev alldeles snurrig i huvudet. Vi dansade lite med min tjejkompis o strax innan klockan 5 tog vi en taxi hem. Hemma har jag somnat i duschen i flera timmar.

Nu bestämde jag mig att ta avstånd från festandet åtminstånde 2 veckor! Får se hur jag kommer klara mig.

Likes

Comments

Alltså jag har blivit beroende av Sensation, det enda jag tänker på, pratar om, drömmer om är Sensation. Nu har det blivit mitt livs stora kärlek haha it's driving me CRAZY!!!! HELP!!!! Men om ni hade vart där, så skulle ni fan också bli beroende av det. Ni kan se själva hur grymt det var där.


Likes

Comments