Det bästa med Havve!

Jag är väldigt bra på att vara kritisk och att försöka se det som kan bli bättre. Därför tänkte jag att det vore trevligt att skriva det som redan är bra. Vad som är bäst med Havve! Jag känner att jag ofta pekar på hans svaga sidor. Men han har så otroligt många bra sidor!


Han är den mest godhjärtade häst jag någonsin träffat! Det finns verkligen inget ont i honom! Han vill alltid vara till lags, ställer alltid upp på det man vill.

Han är okomplicerad, hänger ihop med den innan, men det finns verkligen inget svårt med honom. Han är en ängel att åka iväg med, han går fram överallt där vi rider. Och det fick mig att tänka på att han hade en uppväxt som verkligen förberedde honom på livet. Att han kommer befinna sig på nya platser, då ska det inte vara ett problem. Han är verkligen trygg i allt han gör. Man ska kunna klippa om man vill, man ska kunna rida ut i ösregn och storm utan problem.

Något som är lite kul är att han har börjat bli mer framåt. Han har alltid varit lite på sin kant, han är inte hästen som gör mest väsen ifrån sig. Men denna sommaren har Pam och Malin gett honom rätt mycket godis, morötter, äpplen och så vidare. Jag har varit mer restriktiv med det. Men har också joinat och vilken mer framåt häst han blivit. Andra kanske kallar det att han tigger, men han söker mycket mer kontakt. Sen har Boll gjort mycket för honom, han kommer fram i hagen, är lugnare i sig själv. Och har tillochmed börjat bossa lite i hagen. Han vallar runt Boll lite grann! Haha! Väldigt roligt att se min lilla häst blomma <3


Vad är det bästa med din häst?

Linn Winberg

Gillar

Kommentarer

skippinginheels
skippinginheels,

So cute 😍😍

nouw.com/skippinginheels