Räkor i stora lass.
Äter skaldjur alldeles för sällan så därför är det på hög tid att jag lyxar till det lite extra, kräftor hade heller inte suttit helt fel just nu. Men man kan ju inte få allt här i världen.

Eric är sjuk så jag får njuta helt själv ikväll. Hoppas att ni också har haft en bra torsdag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja till vårdcentralen alltså..

Har hamnat i kläm igen, som jag alltid brukar göra och det har gått så långt nu att jag på måndag kommer att kontakta verksamhetschefen.

Slut på detta daltande med läkare en gång för alla. Hade gärna skrivit ut vad som egentligen gått snett men det blir för mycket kramper i fingrarna. Låt oss säga istället att läkaren inte kunde ändra mitt intyg när ordinarie har semester trots att det är "hens" uppgift att kunna göra det när man inte kan vända sig till någon annan.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen tagit saken i egna händer och färgat håret ombre.

Istället för att göra det hos frisören som kostar runt tusenlappen så är det bara att köpa sig Schwarzkopf 550 askblond på Ica för sisådär 70 kr.
Detta är första gången jag ger mig in på denna typ av färgning och jag är verkligen super nöjd med resultatet. Nu känns håret mer naturligt, matchar mina mörka ögonbryn och det passar så fint nu på sommaren.

Likes

Comments

Där tog det stopp för Island, 5-2 till Frankrike.
Men vilka jäkla krigare dem har varit sedan starten. Är så fruktansvärt imponerad över att dem kom så långt då det medverkade i EM för första gången, för vem hade anat att dem skulle slå England?

Så vackert att få se deras hyllning till laget när dem anlände hem igen och invånarna på knappt 300k gjorde vikinga klappningen, hoppas att dem tävlar igen eftersom det är Island som har fått mig att få upp ögonen för fotboll.
Jag struntar faktiskt vem som vinner EM, för mig är Island dem värdiga vinnarna.

Likes

Comments

Fredag..

Räkningar betalda, fixat nytt bankkort och snart sätter jag igång min registrering på ebay.

Jag har varit så efter med det, tror det har med att göra att jag tycker shippingen tar alldeles för lång tid och när jag vill ha något så har jag alltid bett E om nåd, haha. Jag har inte haft tummen ur riven till att skaffa ett mastercard men nu är det äntligen gjort så det blir att fynda så inte han lägger för mycket pengar på mig.

Får se vad som behövs införskaffas.

Likes

Comments

Gymmet må vara avklarat men kroppen sa ifrån dagen efter, rejält dessutom.

Jag har varit sängliggandes hela dagen och sovit till och från.
Det känns som att kroppen min har blivit överkörd av en bil, ont i revben, blodröda prickar i armvecken.. ja listan kan göras lång.
Bara att låta allt gå över istället för att gny och gnälla. Så nu säger jag godnatt!

Likes

Comments