Kjenner det sånn smått knyter seg i magen og nervene er litt på utsiden av kroppen, men la det gå.. Her kommer den første videobloggen av forhåpentligvis mange fra meg og Nina!
Vi hadde det så gøy når vi spilte den inn og redigerte, at selvom dette er langt utenfor min komfortsone så har det nok gitt litt mersmak!Husk å skru kvaliteten til 1080p HD!

Håper dette er noe dere vil se mer av!

Nina sin blogg finner dere >HER <

Nå er jeg og R på tur til Sverige og guttene levert hos farmor♡

GOD HELG TIL DERE!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Da var det mandag og ny uke! ♡

Forrige uke startet R og jobbe nytt skift, det vil si at forrige uke jobbet han bare tidligvakter og denne uken bare seint.. Blir ny hverdag for oss, da det bare er meg og guttene til både middag og leggetid hver dag, annenhver uke! Heldigvis betyr seinvakt at R også starter senere og kan hjelpe til med guttene på morgenen og levering i barnehage.
Blir veldig rart og spise middag og legge alene og  i tillegg jobber han til 23.30 så er jo nesten lagt meg når han først kommer hjem.

I helgen sluttet i tillegg størstemann med smokk,så leggingen er en smule utfordrene!
Men, vi blir nok vandt med det og R har også fri annenhver fredag, noe som er veldig deilig! 

Nå skal jeg avgårde å hente guttene, før vi skal lage middag og kose oss♡

Likes

Comments

Riktig god søndag til dere♡

Tenkte jeg skulle dele en liten liste med litt "fakta" om meg..

• Jeg er født i Harstad og bodde der frem til jeg var 14, da flyttet jeg med foreldrene mine til Tønsberg.

• Bor nå en halvtimes tid fra Tønsberg, litt ute på landet og stortrives med det ♡

• Jeg og Richard ble kjærester når vi var 16 og 17 år og har vært sammen i 7 år ♡

• Jeg blir så og si aldri brun, blir istede rød som en hummer og ansiktet full av fregner.

• Jeg er en person som ønsker meg ett A4 liv, sammen med guttene mine, i ett hus på landet, gjerne en liten skatt til og hund etterhvert.

• Jeg er ett nattmenneske og har siden jeg var liten alltid vært kreativ og både omøblert og rydda midt på natta.

• Jeg blir litt for fort avhengig av ting og har vært avhengig nesespray i alt for mange år.. Kan også legge til Lypsyl, nikotin, iskaffe, håndkrem og til tider sjokolade - dette er ting jeg må ha med meg overalt!

• Er veldig utålmodig og alt for glad i rutiner - Richard blir til tider gal av meg da jeg helst skal ha ting gjort med en gang, altså i går og har visse rutiner som jeg helst vil følge.

• Har nok en smule OCD.. Min kjære spørr støtt og stadig om OCDen slår inn, når jeg ikke klarer å se på noe som ikke er helt som det skal..

• Jeg har nå innsett etter å ha skrevet dette at jeg virkelig trenger hjelp og har en del å snakke om med psykologen på mandag, haha!


Håper dere fant dette en smule interessant værtfall!

GOD SØNDAG VIDERE♡

Likes

Comments

Da var det fredag og helg igjen! ♡

Dagene flyr virkelig for tiden og neste uke er vi allerede i mars! Snart er det 20. mars og da er det minstemann sin 2 årsdag og bare tanken på at det allerede er to år siden lillebror kom til verden er så utrolig rart! De to siste årene har flydd forbi og det er nesten litt trist at vi ikke har baby i hus lengre! Tenkte jeg frem mot bursdagen skulle dele litt fra fødselen og lillebror gjennom disse to årene♡

Håper dere har en fin fredagskveld videre!


Likes

Comments

Da var jeg satt meg godt til rette i sofaen forran tv og guttene er endelig sovnet! Må si jeg savner den perioden vi hadde en liten stund tilbake, der det bare var å legge, synge nattasang, kos og suss og gå ut..

Nå er det en evig runddans der jeg som regel ender med og enten ligge sammekrøket i sengen sammen med eldstemann og later som jeg sover i håp om at han skal bli lei og sovne, eller finner meg selv sittende på gulvet utenfor soverommet og rive meg i håret.. For ja, når jeg for ørtene gang må bære den lille rampen tilbake i sengen, fortelle at han allerde har drukket flere glass vann, vi skal absolutt ikke leke, bleien skal forbli på stumpen og leken med å slå av å på lyset er overhode ikke gøy lenger, ja da river jeg meg i håret og teller fjorten ganger til ti..
For den vakre, snille gutten min, som jeg elsker så uendelig høyt, kan gå meg så utrolig på nervene til tider, han kan få meg til å både revne på midten og gråte av frustrasjon. Men så er det det rare med den kjærligheten, når han da kommer og krøller seg opp på fanget mitt, susser og gir meg de beste klemmer, unnskylder seg på det dypeste og forteller at han elsker meg, så er det like fort glemt♡ Heldigvis!

Det er ikke en dans på roser med disse små, men så prøver jeg å huske at de utvikler seg i enorm fart og har fler hormoner løpende igjennom kroppen enn en 14 åring.. Det skal testes og prøves, bare for å se hvilken knapp de kan trykke på og hvor langt de kan dra det før mamma og pappa får fullstendig sammenbrudd! Noen ganger så kan ikke tanken om å bare kaste de ut av vinduet la være å streife meg, altså jeg kunne aldri skadet barna mine, men noen ganger (ganske ofte for tiden) så vil man bare grave seg ned, for så sterke meninger og stahet ... det har de desverre arvet rett fra mammaen sin.

Nå skal resten av kvelden nytes i armkroken til kjære og bare slappe helt av♡

Riktig god kveld til dere! ♡

Likes

Comments

Riktig god onsdag til alle dere! 🌸

Etter at vi flyttet fikk storebror ett skikkelig storguttrom som jeg virkelig føler begynner og komme på plass!
Elsker å holde på med interiør og det å få lov til å utfolde seg på ett helt nytt rom er noe av det morsomste jeg vet. Har enda ting på ønskelista til rommene til guttene, men så langt er guttene og spesielt eldstemann strålende fornøyd, noe som selvfølgelig er viktig! Tenkte jeg skulle vise dere litt fra rommet til Elias også kommer ett innlegg med Matheo sitt rom etterhvert ♡

Likes

Comments

Følelsen og tanken når testen lyser positivt, spenningen og samtidig den litt skremmende følelsen.. Ett nytt liv, ett lite menneske, skapt av kjærlighet, voksende inne i mammas mage♡

Det er noe helt spesielt, noe som ikke kan byttes ut mot noe i verden,
følelsen av ekte kjærlighet.

Bevares, graviditet er ikke en dans på roser, det er så uendelig krevende og tungt, værtfall for min del. Kvalme og oppkast de første månedene, halsbrann, bekkenløsning og ryggsmerter, lista er lang! For å ikke glemme når det lille miraklet finner ut at blæra er fantastisk å både hoppe og bokse på. Men så er den den følelsen, den magiske spenningen og det å ha ett lite voksende menneske i magen♡ Så ikke minst, det å få en liten nyfødt klump opp på brystet, kjenne den silkemyke huden, lukten av baby, amming, kosen og nærheten♡

Selv alt av våkennetter, babygråt, byssing og vugging, gulp og ørten bleieskift.. Det og bli foreldre ønsker vi så gjerne å få oppleve flere ganger! Ikke enda, kanskje om 2 år, kanskje om 5, men det eneste jeg vet er at jeg føler meg ikke ferdig. Hvem vet, kanskje når guttene vokser og alt av bleieskift er ferdig og begge kan fortelle oss med ord hva de ønsker og hva som er galt, kanskje vi da tenker at vi er ferdig med babytiden, vi ønsker ikke fler.

Men har en liten følelse på at en til, det må vi prøve på♡ Også er det jo å håpe at vi er så heldige at vi får ønske vårt oppfylt og får øke familien vår, når vi føler tiden er inne for det! Er overhode ikke noe selvfølge og bli gravide når man ønsker det, desverre♡

Akkurat nå, så setter vi bare uendelig pris på de fine guttene vi har fått og vært så heldig å få være mamma og pappa til♡


Likes

Comments

I helgen har vi tatt litt familiebilder, både ute og inne! Ingen enkel jobb, men av flere hundre bilder så ble det heldigvis noen fine bilder som vi kan få hengt opp på veggen i stuen! ♡


Er ikke så lett med to små rampunger, der begge skal helst værtfall se mot kamera og ikke verken spise på klærne sine eller pelle buser🙈 Men med god hjelp fra fotografen tante Nina, som måtte både hoppe og tulle og le for å få oppmerksomhet, så ble det bra til slutt!


Likes

Comments

Da var helgen allerede over og imorgen starter ny uke! Kjenner det blir godt med ny uke og nye muligheter.
Har ikke vært så mye fra meg her inne den siste uken, da jeg har hatt en del dårlige dager og ikke lysten til å blogge har vært helt på topp.

Minstemann i huset har fått feber og er ikke i form, så da blir det hjemmedag med mamma og Matheo kos i morgen♡
Elias skal i barnehagen og kose seg, sånn at lillebror kan få oppmerksomheten han trenger når han ikke er helt i form. Heldigvis er Elias veldig glad i å være i barnehagen og ikke minst på mandagene når det er turdag♡I morgen tar jeg også over snapchatkontoen
🌟instahomes🌟 der jeg skal vise litt fra hjemme vårt og vår hverdag!

Gjerne gå inn og følg hvis du vil se litt mer fra oss og flere andre superflinke jenter som står bak noen av instagramkontoene!

Håper dere har hatt en fin helg og får en super uke! ♡

Likes

Comments

Store blå øyne som ser deg langt inn i sjelen, ti perfekte små tær, ti perfekte små fingre, silkemyk hud og en følelse av kjærlighet som ikke kan beskrives❤

Begge guttene mine er det absolutt største som har skjedd meg i livet! Det å bli mamma, det å se hva du og din kjære som du elsker så høyt har skapt, sammen! Det er en følelse jeg virkelig unner alle og oppleve❤

I bunn og grunn så syntes jeg før jeg fikk barn at de fleste babyer var ganske så like, vakre alle som en, men helt ærlig ved første øyekast i det de kommer ut i verden, så ser de ut som noen små skrukketroll🙈

Også kommer det øyeblikket, du endelig får møte den lille skapningen som har levd i magen i alle disse månedene, den lille klumpen som har gjort deg så kvalm, gitt deg så mye glede og tårer før de i det hele tatt har sett dagens lys. Også er det bare det vakreste du har sett, selv med både gørr, skrukker og rynker❤

Også kommer alle kommentarene.. "åå så lik på pappaen sin" "han har din nese!" "nei, han er jo som snytt utav nesen på mammaen sin"
Men helt ærlig, det tok litt tid for å se noe som helst av likheter for min del🙈

Først når de ble eldre, begynte å vokse og fikk klarere trekk i både utseende og personlighet kunne jeg også se det.

Vi har fått to gutter, ganske så forskjellig, men likevel så like❤

Førstemann hadde dårlig tid i fra det sekundet han kom til verden, ikke ville han sove, ikke ville han spise, men sulten, det var han. Det var bare så innmari mye annet spennende som skjedde rundt🙈 Smilte, lo og bablet kjempetidlig og skulle helst opp å løpe før han kunne krabbe❤

Våkennetter mista jeg tellinga på før jeg i det hele tatt hadde fått melkeproduksjonen ordentlig i gang, og rådene strømmet på. Mest komiske må ha vært, "Bare å legge han ned så finner han roen selv" ... altså.. nææ, det har vi ikke prøvd, er jo så morro og gå å bysse og bære hele natta, eller bare ha han hengende på puppen.. altså, ikke alle babyer er sovebabyer, værtfall ikke min førstefødte😅

Men vi kom til ett punkt der søvnen gikk greit vi å, bare først når mini var 1,5 år og faktisk skjønte mer og vi alle tre var klare for den kampen❤

Han er fortsatt en ekstremt aktiv gutt, som både er høyt og lavt og helst ikke vil sitte for lenge i ro! Har fått høre at han er en liten kopi av pappaen sin, og jo mer han vokser jo mer enig er jeg🙈 Like tullete, rampete og god som pappaen sin❤ For selv om Elias er superaktiv så kan han være så fantastisk god og prøver helst å krype innunder huden på meg når han skal kose❤ Han er perfekt som han er, unik og vår lille omsorgsfulle koseklump❤

Så har vi minsten da, fine, gode lillebror❤ Må innrømme at med en veldig aktiv storebror på 1,5 år så var jeg veldig nervøs for hvordan det skulle gå og hvordan vi skulle få tid til alt med en liten baby i hus i tillegg! Vi kjente jo heller ikke til noen annen babyhverdag enn den vi hadde med storebror.. Og tanken på å få en liten like aktiv og krevende baby som storebror, mens vi da hadde en på 1,5 år føltes ganske skremmende. Vi slo oss til ro med at vi bare måtte ta det som det kom og møte denne utfordringen så godt vi kunne❤

Lillebror kom til verden, helt perfekt, akkurat som storebror❤ Merket veldig fort at lillebror var såå mye roligere, bare rett etter fødselen lå han på puppen i 2 timer og bare stirret på meg med de vakre blå øynene❤ Gråt ikke, men bare laget små lyder når han var sulten og lå og koset seg med puppen! Lå på rom med tre andre den natten før vi dro hjem, og Matheo lå og sov hele tiden og når han var våken lå han bare å tittet. Tenkte flere ganger at noe var galt, for han gråt så og si ikke og han var så rolig! Men lillebror var akkurat som han skulle❤
Dager og uker gikk og hver gang noen var på besøk var de like fasinert over lille klumpen som bare lå og tittet eller sov, han gråt jo ikke🙈 Det tok flere måneder før jeg turte å si det høyt eller tenke tanken, men vi hadde ikke en eneste våkennatt! Hadde masse tid til storebror og lillebror og jeg koset oss masse med kos hjemme mens størstemann var i bhg❤
Nå er Matheo snart 2 år og fortsatt en mye roligere gutt som ikke har fult så dårlig tid som storebror, men selvfølgelig, med en storebror på 3,5 så er det mange rampestreker og det å herme etter alt storebror finner på er det morsomste som finnes🙈
Ser mer og mer nå når lillebror vokser seg større og personligheten kommer frem at han er ganske så lik mammaen sin❤ Altså, gutten har meninger og temperament, akkurat som mammaen, men ti ganger roligere og litt mindre utspekulert enn storebror🙈

De to guttene våre er så forskjellig, en mest lik pappaen sin og en mest lik mammaen sin, en superaktiv og en litt roligere, en kjempe nyskjerrig og en litt mer skeptisk, en kreativ og en liten tenker❤ Men samtidig så er de så like, omsorgsfulle, blide, utadvendte og gutter full av kjærlighet og energi❤

Og viktigst av alt, to forskjellige, fantastiske små mennesker, like høyt elsket av mammaen og pappaen sin❤

To gutter som vi er så heldige å få være foreldre til❤


Likes

Comments