Sko til mine små + 25% rabatt

Det er ikke så lenge siden vi kjøpte inn joggesko for våren, men i år slites de visst ekstra mye. Minato har allerede klart å lage hull i sine barnehage sko, og Madelen ville så gjerne ha noen joggesko som tålte det meste (og som var uten knyting).

Jeg var innpå Sportamore.no i kveld (siden jeg ofte bestille bruks sko derfra), og fant ut at de hadde 25% rabatt på alle vårvarer (utenom noen få merker). Jeg måtte så klart nytte dette, og bestillte noen par til begge to. Jeg syns det er greit å bestille flere, og så prøve hjemme. Bedre å sende tilbake det som ikke passer, enn å bestille ett som plutselig ikke passer. Da er jo tilbudet borte, så jeg får ikke nyttet det.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

Jeg fikk rabatter på alt jeg bestillte, og er superfornøyd med det. Satser på det er noe som passer, så slipper vi å tenke mer på joggesko for sommeren (for håpentligvis). Madelen hadde lignende Viking sko med sånn knyting i fjord, og hun sa det var sånne hun ville ha i år. Jeg håper på at både mor og unger blir glade for pakke i posten denne gangen.


Hvilke joggesko er dere fornøyd med til ungene?

#mammablogg #shopping #barnesko #newin #sportamore

//Adlinks

Liker

Kommentarer