Siste dagen

God morgen!

I dag har jeg sovet utrolig dårlig. Madelen har hatt overnatting, og tror du ikke de klarte å stå opp klokken halv 5 i natt og spurte om de kunne gå ut nå. Jeg fikk de til å sove igjen etter en stund, men klokken 7 var det ikke mer soving på dem. Jeg sprang frem og tilbake for å få de til å være rolige, så de ikke skulle vekke Minato, for i dag er hans siste dag i barnehagen.

Etter ferien skal Minato begynne på en annen avdeling (for de som er et år eldre), så det blir spennende. Han gleder seg veldig, for da føler han seg veldig stor. I tillegg så har han sluttet med bleie om natten og på egen initiativ. Jeg er så stolt at han blir sikkert lei av alt maset, men han er jo så flink.

Det er rart hvor fort tiden går, for jeg syns ikke det var lenge siden Madelen var på denne alderen. Jeg fant nett en film av Madelen når hun var nett fylt fire år, og det var helt rart å høre hvor mye stemmen har utviklet seg. På filmen var det "kossen jooije du daaa", haha. Tiden flyr, og om mindre enn to måneder er det Minato sin tur til å feire bursdag.

Nå får jeg nytte dagen til å rydde og få vasket opp litt her hjemme. Når Kim er på jobb så ser det ofte helt kaos ut helt til dagen før han kommer hjem, for da rydder jeg på.. sånn at det i hvert fall ser ut som om vi har ryddet. Denne gangen tenkte jeg at det kan vel se fint ut mens han er borte også, i hvert fall til Minato kommer hjem og roter alt ut igjen.

Jeg har fått på meg favoritt genseren min, som er verdens beste kose genser. Så da er det vel bare å kaste seg i det, for det er mye som trenger å bli gjort.

Liker

Kommentarer