My walk in closet

Nå er det utrolig lenge siden jeg har skrevet noe som helst om interiør, så jeg tenkte det var på tide. Hele huset er omtrent kaos om dagene, men nett idag så var garderoben min ganske ryddig, hehe. Jeg har forandret litt siden sist jeg delte bilde derfra, men det er enda midlertidig løsning.

Dette er egentlig senge gavlen som va hadde bak sengen vår, men det tok så utrolig stor plass. Jeg er ikke så veldig fan av den, men den passer fint til jeg finner meg noe annet jeg liker. Speilet tenkte jeg at jeg kunne male hvitt, siden jeg er utrolig glad i hvitt interiør.

Her har jeg kjoler, blazer og nett nå noen av Kim sine fin klær. Jeg har enda ikke fått opp hyllene som står bak her, men når de kommer opp så har jeg endelig plass til flere sko. Dere ser i hvertfall noen av skoene mine i hyllen her.

Her har jeg plassert hverdagsklærene mine foran vinduet (hadde ikke mer plass). I JC skoeskene har jeg belter og korsetter i den andre.

Jeg må være den personen i verden som har minst tilbehør. JEg er så utrolig dårlig på å kjøpe sånne ting, syns rett og slett det er en kjedlig ting å handle inn.

Nett nå har jeg bare den sminken jeg ikke bruker så ofte opp, men jeg tenkte jeg skulle flytte alt opp. Og så skal jeg ha en "nydelig" rød hjertestol midlertidig.

Nydelige barna mine må jo også få være her. Det må jo være noe av dem i alle rom. Vi har ikke mange bilder som er fremkalt av Minato enda, så da ble det et lys etter dåpen.

Har dere egen garderobe? Jeg vil gjerne se gode tips fra dere.

Liker

Kommentarer