Mine "bli brun" tips

Er det flere som er som meg, og virkelig sliter med å få brunfarge om sommeren. Jeg har aldri vært den personen som blir fort brun, jeg blir heller rød. Om jeg skulle være så heldig å få litt farge til slutten av ferien, så er den alltid så utrolig ujevn av en eller annen grunn.

Jeg må faktisk tilbake til 2011 for å kunne si at jeg hadde god brunfarge sist. Jeg har testet ulike typer Betakaroten, men de jeg har testet andre år (utenom 2011) har ikke funket noe særlig for meg. I år fant jeg endelig en som funker, og jeg har blitt brun (allerede i Juni).

Under her ser dere bilder av meg (begge er fra i år). Siden det første bildet er redigert, så blir det litt feil, for jeg er ikke fullt så hvit. Men dere kan jo godt se at her er det stor forskjell allerede nå. Jeg er super glad, for den fargen er noe jeg virkelig stresser over. Jeg får bare ikke lyst å gå med lite klær om sommeren når jeg alltid skal være så bleik.

Den typen jeg har brukt i år er Beta - Carotene Ambre, og den kan anbefales på det sterkeste. Den kan kjøpes HER.

Bestiller du nå kan du og prøve den gratis i 30 dager, så det er bare til å hive seg rundt.

Noe annet jeg gjør regelmessig er å skrubbe kroppen, og tilføre rikelig med fuktighet (krem eller lotion). Jeg pleier lage min egen skrubb, og jeg bruker rund tørr børste noen dager. Jeg kan dele min favoritt hjemmelagde skrubb med dere en annen dag. Av kremer varierer jeg veldig, og tar i grunn alt jeg finner. Jeg har et stort forbrukt av kroppsprodukter, så noe dyre greier kan jeg ikke kjøpe. Jeg elsker Biotherm sin bodylotion fordi huden min blir så utrolig glatt av dem. 

Og sist men ikke minst, HUSK SOLKREM. Jeg er en av de som har vært slurvete med solkrem i mange år, og har følt at viss jeg bruker det blir jeg aldri brun. Jeg har nå innsett at jeg ikke vil ha hudkreft, rynker, tørr hud og alt annet som følger med. Jeg bruker for tiden PizBuin Tan and Protect, ellers tar jeg ofte Eucerin av ungene viss den ligger mest tilgjengelig. Til fjeset bruker jeg en koreansk snegle krem, hehe. 


Adlinks

Liker

Kommentarer