Messe dag + Antrekk

God kveld!

Det ble visst ikke tid til noe Giveaway her i går, og heller ikke i dag. I går var jeg så vanvittig trøtt at jeg måtte bare gå å legge meg rett etter ungene. I dag har det vært en håndverksmesse her vi bor (noe det er hvert andre år), og da har vi brukt dagen der. Det er i grunn bare nett det samme de selger hvert år, og det er ikke nett noe jeg har interesse av, men ungene liker seg.

Vi har hatt litt besøk også i dag av min familie som bor et stykke unna, og da må vi nytte på å se hverandre når de først er her. På kvelden hadde jeg en messe vakt, og vasket gulv i et par timer. Nå i kveld har vi hatt en koselig lørdagsmiddag sammen, og etter ungene var i seng gikk jeg og Kim ut for å grave litt i hagen. Så det har rett og slett vært en travel dag i dag.

Jeg prøver meg heller på å dele konkurranse i morgen (om ikke dagen flyr av gårde da også). Kim reiser på jobb i morgen, og da blir det alltid litt mer travelt når jeg er alene med ungene.

Madelen valgte ut antrekket sitt selv i dag, og hun var så pen at. Jumpsuiten er fra Hm, sko fra Adidas og hatt fra Zara.

Topp - Hm
Bukse - Vero Moda
Veske - Michael Kors
Sko - Birkinstock

Minato fikk og velge antrekk selv i dag, og han ville gå med den nye GAP genseren sin og Minions capsen fra hm, han hadde og på seg Levis buksen sin (for den grønne han valgte ut ble skitten før vi kom oss avgårde).

Liker

Kommentarer