Litt nytt i hus

Hei hei!

Da var helgen allerede ferdig, og jammen gikk den fort. Jeg som skulle vise dere hva jeg fikk i posten på fredag, men så ble da altså ikke. Jeg fikk to store pakker levert på døren på fredag, og inni var mange vakre interiør ting fra Perfect Home. Ikke alt er pakket ut på bildet, men dette skal jeg vise senere.

I går hadde Madelen besøk, og vi var opptatt med det og huset. På kvelden hadde jeg tenkt å jobbe litt, men så ble det til at vi nyttet på å såg en film siden det var helg. Det er greit med å jobbe hjemmefra, man kan ta det i eget tempo og når det passer seg best.
I dag har vi hatt litt besøk, og det var koslig å møte venner jeg ikke har sett på en god stund igjen. Vi pratet og jeg måtte jo gi en omvisning i huset. Mye er jo forandret seg om ikke alt er ferdig enda.

I morgen skal Madelen til øyelegen for å skjekke om hun har skjeive hornhinner, så da går dagen til det. Hun har slitt litt med at hun ser dobbelt og får vondt i hodet av å konsentrere seg om lesing, så da er det greit å få skjekket opp i det.

Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre, så stikker jeg å legger meg tror jeg. Greit med litt tidlig kveld for en gangs skyld.

#mammablogg #perfecthome #hjemmekontor #jobb #pakkeiposten #interiør

Liker

Kommentarer