La det bli lys

Hei hei!

Nå nærmer vi oss ferdig med oppussing av huset vårt (eller vi har en del igjen i kjelleren da, som vi tar senere). En av tingene som gjenstår litt enda er å velge ut lamper. Blant annet så klarer vi ikke helt å bestemme oss for utelys på verandaen. Vi har tenkt på å ha sånne korte stoler man setter på rekkverket på verandaen. Jeg syns det virker veldig koslig å ha flere som rammer inn verandaen på en måte. Men det finnes jo så utrolig mange typer av disse også, så da er det vanskelig å gjøre et valg. Disse under fant jeg på DENNE siden, og de har utrolig mange fine lamper.

Et annet sted i huset som enda mangler lampe er lekerommet. Dette rommet har vi ikke fått begynt på enda, selv om jeg kjøpte tapet for et år siden. Jeg har tenkt å ha mange ulike pastell farger på rommet, sammen med hvit. Jeg er enda usikker på om jeg skal ta inn litt sort også, eller grått for den del. Det som blir lekerom er i kjelleren (siden vi nå kommer til å ha mange av oppholdsrommene i kjelleren), og har ikke vinduer eller dør (bare åpning). Jeg tenker derfor at det er veldig viktig å få rommet til å virke så lyst og så lunt som mulig. Og så er det jo viktig at det har et lekent preg over seg, siden det er et lekerom ungene skal ville leke på.

Jeg syns disse var utrolig søte til å ha i lesekroken vi skal ha. Siden det blir mye farger på det meste, skal jeg ha litt nøytralt. Disse lampene med fot av en elefant er både lekne og nøytrale, jeg tror ungene hadde likt disse veldig godt. Da må vi bare velge hvilken.

Til taket tenker jeg litt på denne. Vi skal ha Ferm Living sin pastellgrønne tapet, og da tenkte jeg at rosa lampe passet bra. Siden det skal passe både gutt og jente, så har jeg litt av hvert. Vi har ganske lav takhøyde i kjelleren, så jeg kan ikke ha noe hengelampe. Denne gir både bra lys, og har en farge som ungene liker godt (begge to, hehe).

Resten av hoved rommene har allerede fått på plass lamper og spotter. Det eneste vi ikke har fått opp nå av det vi har er lysekronen vår til badet. Den må jeg bare få skryte litt av, for den er nydelig. Til jul så samlet Kim sammen alle julepengene sine, og kjøpte lysekrone for de. Det er ikke alle som kjøper den dyreste lysekronen i huset til badet, men vi tenkte å ikke være helt lik alle andre. Vi har ikke fått den opp enda, pga. vi må ha inn en vifte i veggen først (lysekronen blir i veien). Nå fikk vi denne viften på fredag, så da er det nok ikke lenge før vi kan få opp lyekronen også.

Lancelot lysekrone.. er den ikke vakker? Vi kjøpte vår på belysningsdesign.com.

Liker

Kommentarer