Jobbe hjemmefra

Hei hei!

Nå må jeg virkelig beklage for å ha vært borte fra bloggen så lenge. Det har vært så utrolig mye å gjøre, og dagene har bare flydd. Bilder har det blitt tatt lite av i det siste, men jeg skal prøve å få tatt bilder av huset så fort det lar seg gjøre. Det er jo litt gøy for min egen del og å se tilbake på fremgangen.

Jeg har forresten fått meg ny jobb/deltidsjobb i helgen, og har blitt forhandler av Forever Living. Jeg har lenge tenkt på dette, for det er jo veldig greit å kunne bestemme selv hvor mye man vil jobbe, når man vil jobbe og hvor mye man vil tjene. Siden jeg ikke kan ha en vanlig jobb, så er dette et veldig bra alternativ for meg (faktisk bedre uansett tror jeg).

Jeg har alltid tenkt at dette høres jo faktisk for godt ut til å være sant, så jeg har ikke tatt meg bryet med å skjekke opp i det. På fredag fikk jeg en melding fra Malene, hvor hun spurte om jeg ville være med. Jeg tenkte litt først at kanskje det kom til å bli for masse, siden jeg holder på med Kurs også. Siden det ikke er noe bindene, eller noe krav til kjøp osv, så tenkte jeg at det kan da ikke skade å prøve. Når det er så mange som virkelig har gjort suksess ut av dette, så kan jeg nesten ikke la sjansen gå fra meg.

Så nå er jeg en del av Teamet i Forever Living, og gleder meg kjempe mye til å jobbe sammen med alle de flotte menneskene :)

For dere som ikke vet hva Forever er, så kan jeg si det at det er verdens største dyrker, produsent og distibutør av Aloe Vera. Alle produktene er basert på økologisk dyrket Aloe Vera fra egne plantasjer.

Om det er noen av dere som er interessert i å prøve ut Aloe Vera produkter, send mail til; [email protected]

Dere kan og bli med i gruppen min på facebook. Der legger jeg ut alle produktene, tilbud osv.

https://www.facebook.com/groups/1472849176337622/


Jeg har og lyst å ha flere med i teamet mitt, så viss du er nysjerring på dette, send en mail - [email protected] Eller skriv e-posten din som kommentar, så skal jeg kontakte deg.

Dette er noe jeg anbefaler å gi et forsøk, for dere kommer neppe til å angre. Enten du har en sykdom som gjør at du ikke kan jobbe normalt, vil være litt ekstra hjemme med barna eller bare ha det som en hobby med en liten ekstra inntekt i mnd.

#Foreverliving #AloeVera #jobb #karriere

Liker

Kommentarer