It feels like years

Hei hei!

Nå har jeg vært borte fra bloggen en god tid. Jeg har hatt litt "mixed feelings" rundt hele blogg greia de siste månedene. Først gikk det så bra, og jeg hadde veldig motivasjon. Jeg har noe i meg som sier at jeg er for gammel for dette her nå, men så er det og noe som ikke klarer å gi slipp. Jeg har brukt så mye tid på denne bloggen min, og jeg har holdt på med blogging siden Madelen var liten, og da er det ikke så lett å slutte.

Jeg har uansett hatt litt pause nå i sommer, og det har vært godt. Vi har hatt fokus på huset og barna, og kommet et godt stykke. Sist jeg skrev her inne så var vi vel ikke flyttet hjem en gang, og nå har vi bodd hjemme i over 2 mnd i allerede. Vi har enda litt igjen med huset, men det er sånt vi kan dille med over litt lengre tid.
Vi var noen dager på ferietur sammen i sommer, og reiste på telttur av alle ting. Det var en ny opplevelse, og gøy var det men det blir nok ikke noe gjentagelse. Vi er mer hotell personer, kanskje hytte i blandt.

Madelen har begynt å 2. Klasse og er allerede godt i gang. Det gikk så fint, og jeg merker hun har vokst mye i sommer. Jeg merker det på hele jenta at hun er eldre, og jeg starter å få panikk for at det går alt for fort.

Minato har fylt hele tre år i sommer, og han fikk sin Jake kake som han hadde så lyst på. Smake den skulle han ikke da, men det er vel typisk. Nå er neste bursdag her i huset i November, så vi har litt tid å komme oss på og planlegge til neste gang.

Jeg skal prøve å oppdatere litt her inne, men jeg kan ikke love at det blir like mye som før.

Liker

Kommentarer