Hvordan startet din fødsel?

Først må jeg bare si at jeg rett og slett ikke fikk tid til noe blogging i går, vi var travelt opptatt med rydding og vasking hele dagen. Vi fikk ryddet og vasket ut av hele lagerrommet vårt, så nå ser det faktisk litt bra ut. Vi har også hatt en del gamle bøker og bilder der nede, sånne ting som har vært i huset. Og gamle bøker lukter jo ikke noe godt, og jeg tåler veldig lite sånne gamle lukter, midd, støv osv. Men nå er alt ute av huset, og det er mye friskere luft. Vi har også revet en gammel hylle som var full i midd, og det var jammen godt å få bort.
Så når vi endelig var ferdig i 11 tiden i går kveld, var jeg helt ferdig.

Og så over til noe helt annet, for nå vil jeg har deres erfaringer. Det er jo bare 5 dager til jeg har termin, og jeg håper jo virkelig at noe snart skal skje. Jeg ser etter tegn til at det kan nærme seg hele tiden, så jeg kommer nok til å bli helt gal til slutt, hehe. Hvordan startet deres fødsel? Merket dere noe på forhånd?

Jeg hadde et håp om at noe var på gang da jeg våknet av eksteme smerter i magen i halv 7 tiden idag tidlig. Det var ikke som rier, men det var vondt konstant, og det ville ikke bort. Jeg klarte å komme meg ned i sofaen, men klarte verken sitte, stå eller ligge, alt var like vondt. Etter å ha vridd meg og klagd i en halv time, prøvde jeg meg på en dusj (en vaarm dusj). Det hjalp litt på smertene, og etter dette fikk jeg mer rie lignende smerter. Jeg fikk dem med regelmessige mellomrom på 10-15 minutter, og jeg bestemte meg for å prøve å sove litt. Jeg klarte det, og merket ikke noe når jeg sov. Med det samme jeg våknet klokken 10 var det smerter igjen, men ikke like sterke. Jeg har enda litt vondt, men ikke så gale og ikke noe regelmessig. Det ligger mest nede på høyre side av mage, og bak mot ryggen, og det er lite behaglig.

Jeg tenkte jeg skulle bruke dagen idag også på å rydde og vaske, sånn at jeg blir skikkelig sliten. Jeg har troen på at det hjelper, hehe!

Lille prinsesse <>


Noen som vil dele sine erfaringer?

Liker

Kommentarer