Hvilken jul er du?

Selv sliter jeg litt med å bestemme meg, og endrer hele tiden meninger. Jeg har de siste årene hatt mest hvitt og sølv til jul, men nå har jeg gått mer tilbake til rød. Jeg føler at det er noe stemningsfullt med det røde, og vil i grunn at det er det røde barna skal forbinde med jul.

Jeg er fortsatt veldig glad i både sølv og hvitt også, så her blir det nok en blanding i år. Og så er jeg og veldig glad i den mer naturlige julen med grønt og brunt. Blir det for mye om jeg blander alt dette? Jeg klarer jo ikke bestemme meg. Jeg ser så mange fine bilder hos andre, og tenker; "sånn vil jeg ha det", og så finner jeg et med en helt annen stil, og da vil jeg plutselig ha det sånn.

Jul er min favoritt høytid, så det å planlegge julepynten lenge på forhånd er ikke ulikt meg. I år har jeg faktisk ikke alt under kontroll, og kalender pakkene er ikke en gang ferdig kjøpt.. og langt fra pakket inn. I fjord bodde vi ikke her hjemme, så jeg har faktisk ikke ide om hva julepynt jeg har igjen etter oppussingen.

Jeg har i det miste skaffet meg juletre fra Perfect Home, så i år skal vi ikke ha juletre som lyser falskt, hehe.

​Denne uken skal juleforberedelsene på plass, og jeg skal pakke inn 48 kalendergaver, se over pynten, vaske hus og planlegge som det knaker. I tillegg skal jeg i gang med studie, så denne uken er det fullt kjør. Og så skal jeg og Madelen avslutte med en hel helg i Bergen, så da får vi med oss Black Friday, Kino, Raketter, fakkeltog, pepperkakebyen og lekeland på en og samme helg. Gleder oss.

- Hvilken jul liker du best?

Liker

Kommentarer